GTA 5 2024'te alınır mı?

Ben epicte 374tl ye aldıydım bir hafta ya oldu ya olmadı şuan oyunda 70 saatim var. Online ı olsun story modu olsun sıkmıyor.

Hayır alınmaz başka soru 15 doları bırak 150 lira. Verilmez Epic'ten beleşe almış bir tanıdığın yokmu söyle versin.

Alınır neden alınmasın. Ben Online'da 700 Saat gömmüştüm.

Arkadaşın varsa sarıyor ama şu hileler çok sinir bozuyor her serverde en az 3 4 tane hile oluyor oyunun içine ediyor ben para için Cheat Engine kullandım saniyesinde ban yedim bu adamlar nasıl böyle rahatça oynuyor aklım almıyor.

Cheat Engine kullandıysan o tamamen senin hatan dostum.

Oynayacaksan alınır.

Steam'de şu an 15 dolar TL kalktığı için karta kaç para atacağımı falan bilmiyorum ya da daha ucuz alabilir miyim?Eki Görüntüle 2235676

GTA 5 her zaman alınır alabiliyorsan al Online zaten arkadaşlarla çok eğlenceli story mode ayrı bir güzel zaten. GTA 6'yı hiç düşünme ilk PS5 Pro'ya çıkacak sonra 1-2 sene sonra PC'ye gelir ve 3000 TL gibi bir şey çıkar şu anki dolarla ama o zamana kadar artar o kısaca al eğer oynayacak arkadaşın varsa crossplatform yok haberin olsun konsol ve PC oynayamıyor birlikte.

Hayatımda oynarken en zevk almadığım oyun. Birkaç saat oynadıktan sonra silmiştim. Seveni çok, hoşuna gittiyse alabilirsin.

Bence hikayesi falan sıkmıştır ama arkadaşla Online oynarsan çok eğlenceli belki kasamamışsındır ondan sıkmıştır bilmiyorum. Sen söyle ama merak ettim niye beğenmediğini.

story mod oynayıp bitirdiysen online için alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…