GTA 5 34. Görev Nasıl Geçilir?

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba arkadaşlar. GTA V de 34.göreve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Bazı araçları bulup dikkat çekmeyn bir yere saklayacakmışız. Ben onları ne yapacağımızı anlayamadım.

Böyle görevleri videosu ile araştır daha mantıklı kanka
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burak oyuında geçmiş.

Ya yol altında bir los santos modifiyecisi vardı nehir falan vardı oradaki yere saklarsanız kabul oluyor ben öyle geçmiştim.

Dediğiniz gibi yaptım. Sonra micheal ı aradım ama friend meeting place diyor. Gönderdiğiniz videoları da izlemiştim halbuki.

Yukarıda birçok arkadaş oynanış videosu paylaşmış. İzleyerek çözersiniz aslında.

gittim ve micheal ile buluştım sinemaya fln gidebiliyoruz görev olmuyo bide mark getaway collection fln var onlarıda yaptım ama görevi yapamıyorum
Gittim ve micheal ile buluştım sinemaya falan gidebiliyoruz görev olmuyor bir de mark getaway Collection falan var onları da yaptım ama görevi yapamıyorum.

Dediğiniz gibi yaptım fakat görevi yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…