babavizyon Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #1 Epic Games'te GTA 5 375'e dusmus, alınır mı? Şu anda PC yok ama topluyorum oyunları, alınır mı?
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.632 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mart 2024 #2 Bundan daha uygun fiyata düşmüyor. Alınır.
1 18401 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 2.061 Çözümler 1 23 Mart 2024 #4 Bedava verme ihtimali yok mu?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 23 Mart 2024 #5 Alınır. 18401 dedi: Bedava verme ihtimali yok mu? Genişletmek için tıkla... O insanın başına bir kere gelir.
Alınır. 18401 dedi: Bedava verme ihtimali yok mu? Genişletmek için tıkla... O insanın başına bir kere gelir.
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.632 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mart 2024 #6 18401 dedi: Bedava verme ihtimali yok mu? Genişletmek için tıkla... Bunu bilemeyiz fakat hiç sanmıyorum bir daha bedava verileceğini. Verilecekse de bu yakın zamanda verilmez gibi.
18401 dedi: Bedava verme ihtimali yok mu? Genişletmek için tıkla... Bunu bilemeyiz fakat hiç sanmıyorum bir daha bedava verileceğini. Verilecekse de bu yakın zamanda verilmez gibi.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 23 Mart 2024 #7 18401 dedi: Bedava verme ihtimali yok mu? Genişletmek için tıkla... 20. yılına özel bir daha verilebilir ama kim bekler oraya kadar.
18401 dedi: Bedava verme ihtimali yok mu? Genişletmek için tıkla... 20. yılına özel bir daha verilebilir ama kim bekler oraya kadar.
babavizyon Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #8 anifraxe dedi: Bundan daha uygun fiyata düşmüyor. Alınır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. 18401 dedi: Bedava verme ihtimali yok mu? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum o kadar kişi aldı yapmaz heralde. anifraxe dedi: Bundan daha uygun fiyata düşmüyor. Alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam Bu linkte 350 ye buldum rockstar olduğu için mantıklı geldi globalmidir bu niye ucuz normale göre? Son düzenleme: 23 Mart 2024
anifraxe dedi: Bundan daha uygun fiyata düşmüyor. Alınır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. 18401 dedi: Bedava verme ihtimali yok mu? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum o kadar kişi aldı yapmaz heralde. anifraxe dedi: Bundan daha uygun fiyata düşmüyor. Alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam Bu linkte 350 ye buldum rockstar olduğu için mantıklı geldi globalmidir bu niye ucuz normale göre?
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.632 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mart 2024 #9 babavizyon dedi: Teşekkür ederim. Sanmıyorum o kadar kişi aldı yapmaz heralde. Hocam Bu linkte 350 ye buldum rockstar olduğu için mantıklı geldi globalmidir bu niye ucuz normale göre? Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz. Oyunun nereden alındığının önemi yok her türlü Rockstar Launcher üzerinden açılıyor. O yüzden buradan da alabilirsiniz sıkıntı olmaz.
babavizyon dedi: Teşekkür ederim. Sanmıyorum o kadar kişi aldı yapmaz heralde. Hocam Bu linkte 350 ye buldum rockstar olduğu için mantıklı geldi globalmidir bu niye ucuz normale göre? Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz. Oyunun nereden alındığının önemi yok her türlü Rockstar Launcher üzerinden açılıyor. O yüzden buradan da alabilirsiniz sıkıntı olmaz.
babavizyon Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #10 anifraxe dedi: Alabilirsiniz. Oyunun nereden alındığının önemi yok her türlü Rockstar Launcher üzerinden açılıyor. O yüzden buradan da alabilirsiniz sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha iyi hocam globalmi birde bu linkteki globalse ne farkı var?
anifraxe dedi: Alabilirsiniz. Oyunun nereden alındığının önemi yok her türlü Rockstar Launcher üzerinden açılıyor. O yüzden buradan da alabilirsiniz sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha iyi hocam globalmi birde bu linkteki globalse ne farkı var?