Xen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2015 #11 Özellikle Stuttering ve Lag olayı çok can sıkıyor. Arabayla giderken 2 saniye'de bir oyunun takılması çok kötü.
Özellikle Stuttering ve Lag olayı çok can sıkıyor. Arabayla giderken 2 saniye'de bir oyunun takılması çok kötü.
F FurkanSekmen Hectopat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 62 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2015 #12 Xen dedi: Özellikle Stuttering ve Lag olayı çok can sıkıyor. Arabayla giderken 2 saniye'de bir oyunun takılması çok kötü. Genişletmek için tıkla... Aynen.
Xen dedi: Özellikle Stuttering ve Lag olayı çok can sıkıyor. Arabayla giderken 2 saniye'de bir oyunun takılması çok kötü. Genişletmek için tıkla... Aynen.
Agab Agabseveroğulları Hectopat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 257 Makaleler 2 5 Mayıs 2015 #13 Apu sisteme sahibim. 4gb ile normal ayarlarda 30fps zor alıyordum. 8gb yaptım onu. Şimdi high 40fps oynuyorum.
Apu sisteme sahibim. 4gb ile normal ayarlarda 30fps zor alıyordum. 8gb yaptım onu. Şimdi high 40fps oynuyorum.
F FurkanSekmen Hectopat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 62 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2015 #14 Agab Agabseveroğulları dedi: Apu sisteme sahibim. 4gb ile normal ayarlarda 30fps zor alıyordum. 8gb yaptım onu. Şimdi high 40fps oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekürler.
Agab Agabseveroğulları dedi: Apu sisteme sahibim. 4gb ile normal ayarlarda 30fps zor alıyordum. 8gb yaptım onu. Şimdi high 40fps oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekürler.
Xen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2015 #15 Agab Agabseveroğulları dedi: Apu sisteme sahibim. 4gb ile normal ayarlarda 30fps zor alıyordum. 8gb yaptım onu. Şimdi high 40fps oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim Stuttering ve Lag olayı var mıydı ? Geçti mi ?
Agab Agabseveroğulları dedi: Apu sisteme sahibim. 4gb ile normal ayarlarda 30fps zor alıyordum. 8gb yaptım onu. Şimdi high 40fps oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim Stuttering ve Lag olayı var mıydı ? Geçti mi ?
Azz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 1.671 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıbbi Mümessil 5 Mayıs 2015 #16 Agab Agabseveroğulları dedi: Apu sisteme sahibim. 4gb ile normal ayarlarda 30fps zor alıyordum. 8gb yaptım onu. Şimdi high 40fps oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Bu FPS artışını RAM lerinizi dual çalışmasına borçlusunuz hocam.
Agab Agabseveroğulları dedi: Apu sisteme sahibim. 4gb ile normal ayarlarda 30fps zor alıyordum. 8gb yaptım onu. Şimdi high 40fps oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Bu FPS artışını RAM lerinizi dual çalışmasına borçlusunuz hocam.
berat6565 Hectopat Katılım 3 Mart 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2015 #17 4 GB kullanıcısı olarak söylüyorum ilk 15 dk rahat oynuyorsunuz. Ama 15 dk sonra başlıyor takılmalar. Gta5'de Kafama takıldı. şu video'da müziğin adı ne.
4 GB kullanıcısı olarak söylüyorum ilk 15 dk rahat oynuyorsunuz. Ama 15 dk sonra başlıyor takılmalar. Gta5'de Kafama takıldı. şu video'da müziğin adı ne.
50050 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 1.328 Makaleler 9 Çözümler 4 31 Ağustos 2015 #18 Ben de 4 GB Bellek ile GTA V oynamaya çalışıyorum, 3 FPS'lere kadar düşüyor. Ödünç olarak bir tane daha 4 GB bellek alıp denedim, sorunsuz çalıştı. Gerçekten 4 GB Bellek ile oynamak ölüm.
Ben de 4 GB Bellek ile GTA V oynamaya çalışıyorum, 3 FPS'lere kadar düşüyor. Ödünç olarak bir tane daha 4 GB bellek alıp denedim, sorunsuz çalıştı. Gerçekten 4 GB Bellek ile oynamak ölüm.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.450 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #19 Almışken tam olsun, 6 GB tam sınırda kalıyor denebilir, 8 GB RAM ile daha rahat edersin.
Pinkman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 1.416 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #20 Azz dedi: Bu FPS artışını RAM lerinizi dual çalışmasına borçlusunuz hocam. Genişletmek için tıkla... APU sistem zaten sistem belleğinden harcar, 1 GB'da Windows harcar. 2 GB RAM ile GTA V hararet yapmıştır
Azz dedi: Bu FPS artışını RAM lerinizi dual çalışmasına borçlusunuz hocam. Genişletmek için tıkla... APU sistem zaten sistem belleğinden harcar, 1 GB'da Windows harcar. 2 GB RAM ile GTA V hararet yapmıştır