GTA 5 45 FPS Sabitleme Sorunu

Makaleler
1
Yer
Dünya
Daha fazla  
Yazın GTA 5 almıştım ve sorunsuz bir şekilde bitirmiştim. Şimdi tekrardan girip online kısmına bakmak istedim fakat oyun tuhaf bir şekilde sabit 45 FPS veriyor. Normalde 100 FPS aldığım oyun şu an sanki bir program ile FPS'i sabitlenmiş gibi. Steam'den dosyaları doğruladım fakat bu yöntem ile de en fazla 5 dakika normal oluyor. Bu sorunu hiçbir yerde görmedim ben de en son buraya yazmaya karar verdim. Sizce neden böyle olmuş olabilir? Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlık düşüş oluyor arkada bir şey çalışıyor mu?

Sadece Steam.

Oyun ayarlarında bazı grafik ayarları FPS büyük oranda düşürebiliyor. Ayarlara göz atmanı öneririm.
Hocam ayarlar oyunun otomatik ayarları ve ilk oynadığımdan beri hiç ellemedim. Yani ondan olacağını düşünmüyorum ama ben yine de bakacağım.

Online modda FPS oranı daha düşük olabilir. Sunuculara oyuncu girdikçe FPS düşebilir. Battlefield serilerinde de oyuncu sayısı arttıkça FPS değeri artıyor.
Hocam bu öyle bir olay değil. Single veya Online fark etmiyor. Düşük FPS olsaydı sistem tamamen kullanırdı. Şuan sistem GTA 5 'de yüzde 40 filan çalışıyor. Sanki bir FPS sabitleme programı kullanılmış gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı