Hamilton Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 765 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #1 Yürüyerek girebiliyorum ama araç girişi yok sanırım. Buraya arabaları nasıl kaydederim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2023
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.856 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #2 Oranın sağında garaj kapısı var oradan. Artı 0 Eksi
KS KS Hamilton Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 765 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #3 MzK48 dedi: Oranın sağında garaj kapısı var oradan. Genişletmek için tıkla... Sağolasın hocam akşam bakacağım. Hocam bu arada bahsettiğim garaj içinden merdiveni olsan değil de yakın zamanda gelen Eclipse ile basliyordu ismi. Son düzenleme: 22 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
MzK48 dedi: Oranın sağında garaj kapısı var oradan. Genişletmek için tıkla... Sağolasın hocam akşam bakacağım. Hocam bu arada bahsettiğim garaj içinden merdiveni olsan değil de yakın zamanda gelen Eclipse ile basliyordu ismi.
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.856 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #4 Hamilton dedi: Sağolasın hocam akşam bakacağım. Hocam bu arada bahsettiğim garaj içinden merdiveni olsan değil de yakın zamanda gelen Eclipse ile basliyordu ismi. Genişletmek için tıkla... Onu kast ettim zaten ama fark etmez. Her garaja garaj kapısından girilir yani mantıken. Artı 0 Eksi
Hamilton dedi: Sağolasın hocam akşam bakacağım. Hocam bu arada bahsettiğim garaj içinden merdiveni olsan değil de yakın zamanda gelen Eclipse ile basliyordu ismi. Genişletmek için tıkla... Onu kast ettim zaten ama fark etmez. Her garaja garaj kapısından girilir yani mantıken.