GTA 5 75 TL'ye şimdi alınır mı?

TheBay

Hectopat
Daha fazla  
GTA %64 indirimle şu an Steam'de 74,69 TL, kış indirimlerinde acaba daha düşer mi? Yoksa bir öğle yemek parası alıp geçeyim mi bilemedim.

Kesinlikle alınır fakat Online oynayacaksanız çok sıkıntılı. Mod kullananlar, sataşan çocuklar vs...

Arkadaşınız varsa kesin alın. Bende geçen indirimlerde aldım arkadaşımla oynuyorum. Tek başına da oynanır ama arkadaşın varsa tadı başka olur.

Emin olun 70 lira altına düşmez, düşse de en fazla 60 65 olur.
5 10 TL için bu kumara değmez, alın geçin.

Bence alınır, ama online oynamayı düşünüyorsanız kaliteli bir mod menü bulundurmanızı tavsiye ederim.

Kesinlikle alınır fakat Online oynayacaksanız çok sıkıntılı. Mod kullananlar, sataşan çocuklar vs...

Yok yok hikaye modu için istiyorum sadece, evde 2 yasında kızım var o yüzden Online oyunlar bana imkansız zaten

Yok yok hikaye modu için istiyorum sadece, evde 2 yasında kızım var o yüzden Online oyunlar bana imkansız zaten

Alınır hocam. Daha da düşmez malum zamlar vs üst üste geliyor her an her şey olabilir. Hem 75 liraya güzel bir menü bile kalmayacak neredeyse. Allah analı babalı büyütsün kızınızı bu arada

Hemen oynayacaksan alabilirsin oynamayacaksan bekle belki kış indirimlerinde daha güzel bir fırsat yakalayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…