Akif Kale1 Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 10 6 Haziran 2020 #1 GTA 5 story modda oynuyorken arka planda müzik, uygulama vs gibi işlerimi Win tuşu ile yapamıyorum, GTA 5'i kapattığımda tuş yine çalışıyor bunun bir çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2020
GTA 5 story modda oynuyorken arka planda müzik, uygulama vs gibi işlerimi Win tuşu ile yapamıyorum, GTA 5'i kapattığımda tuş yine çalışıyor bunun bir çözümü var mıdır?
EfeDağdelen Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #11 Akif Kale1 dedi: O tik kapalı maalesef. Genişletmek için tıkla... O tiki açıp dener misin. Artı 0 Eksi
KS KS Akif Kale1 Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 10 6 Haziran 2020 #12 Sir Nuvero dedi: Bende LoL'deyken aynısını yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... EfeDağdelen dedi: O tiki açıp dener misin. Genişletmek için tıkla... herhangi bir sorun çıkmadı teşekkür ederim konun kilitlenebilir Artı 0 Eksi
Sir Nuvero dedi: Bende LoL'deyken aynısını yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... EfeDağdelen dedi: O tiki açıp dener misin. Genişletmek için tıkla... herhangi bir sorun çıkmadı teşekkür ederim konun kilitlenebilir