GTA 5 açılış ekranında çöküyor

İşletim sistemi
Windows 11

Bulut58

Hectopat
RAM
8GB 3000mhz
Ekran kartı
RX570
Anakart
B450M S2H
İşlemci
Ryzen 5 1600af
Selam. GTA 5'e 200+ Mega Car Pack yükledim, hata giderme dosyalarını yükledim (GameConfig, Heap Adjust, Packfile Limit Adjuster) oyunum açılma ekranında çöküyor.

Oyun SSD'ye kurulu (704MB boş, 3, 5GB boşken de aynıydı)

Yüklediğim mod:
GTA 5 Car Pack Replacement 200+ Modded Cars GTA 5

Buyurun çökme videosu:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, oyun açılırken yani yükleme ekranındayken kapanınca ne gibi hata veriyor? Ve GTA 5 aldığınız oyun motoru hangisi?

SSD çok yoruyor çok dolu bazı şeyleri silmeni tercih ederim en düşük 30 GB boş olsun.

Ayrıca GTA 5 add on limiti kaldırma izleyin tecno fun videosunu izleyin bu size yardımcı olacaktır.

Mods klasörünün ismini değiştirip oyuna girmeyi dene, açılırsa modun GTA sürümüyle uyumsuz olabilir.

İşe yaramaz.

Steam veya Epic Games GTA 5 girin 3 noktaya basın dosyaları doğrula var ona basın ve ayrıca modlu oynuyorsanız otomatik güncelleştirmeleri de kapatırım sonra mod dosyasına girin içinde ne varsa silin eğer hala açılmıyorsa 2 seçenek var add on arba limitini kaldırmadın ya da sürüm uyumlu değil.

Epic'den aldım.

Mod add on değil araçları gerçek araçlarla değiştirme modu. Mesela Michael'ın arabası Obey Tailgater yerine Audi A6

peki modla sürüm aynı sürümmü ?

peki modla sürüm aynı sürümmü ?
Nereden bakabilirim? Mod sitesinde gözükmüyor.
Mod 1 Temmuz 2022'de yayınlanmış. Güncelleme almış mıdır bilemiyorum. Yazmıyor
Modu nasıl kaldırabilirim. Başka mod yüklemeye razıyım.
Oyunu silip yükleyebilirim ama 7-8 saat sürüyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…