GTA 5 açılmıyor

S2mple100Lesh

Centipat
GTA 5'de 2 gün oynama sürem var, 1 ay boyunca aciliyordu. Yarim ay sonra oyuna girmeyi denedim acilmiyor, oyun yuklu her şey ayni ama Epic Games oyunu gormuyor ve geri yukle diyor. Rockstar Games Launcher'da da ayni durum var, gormuyor oyunu. Bilgisayarciya goturecegim ama bileniniz varsa yardim ederse ucret odemeden halletmis olurum. Simdiden sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5'de 2 gün oynama sürem var, 1 ay boyunca aciliyordu. Yarim ay sonra oyuna girmeyi denedim acilmiyor, oyun yuklu her şey ayni ama Epic Games oyunu gormuyor ve geri yukle diyor. Rockstar Games Launcher'da da ayni durum var, gormuyor oyunu. Bilgisayarciya goturecegim ama bileniniz varsa yardim ederse ucret odemeden halletmis olurum. Simdiden sağ olun.

Boşuna bilgisayarcıya götürme. Oyunu yeniden indir. Oyuna mod indirdiysen sil. Bilgisayarcıya götürürsen senden hiç yere para alabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı