slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 31 Mart 2021 #1 GTA 5'e karakter modlarımı kurduktan sonra açtım, siyah ekran göründü ve en sonunda kapandı. Ne yapabilirim?
GTA 5'e karakter modlarımı kurduktan sonra açtım, siyah ekran göründü ve en sonunda kapandı. Ne yapabilirim?
sial Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 416 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #2 Oyundaki gerekli dosyalarda hatalı değişiklikler yapmadığınıza emin misiniz? Artı 0 Eksi
Thermodid Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 93 Yer Türkiye / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2021 #3 Hocam büyük ihtimalle karakter modları eski sürümdür o yüzden hata vermiştir. Modu silip oyunu tekrar açmayı denediniz mi ? Artı 0 Eksi
Hocam büyük ihtimalle karakter modları eski sürümdür o yüzden hata vermiştir. Modu silip oyunu tekrar açmayı denediniz mi ?
KS KS slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 31 Mart 2021 #4 sial dedi: Oyundaki gerekli dosyalarda hatalı değişiklikler yapmadığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruladım ve toplamda 72 tane hatalı dosya bulunduğunu söyledi ve şu an güncelleme yapıyor ama tüm modlar silinecek. Artı 0 Eksi
sial dedi: Oyundaki gerekli dosyalarda hatalı değişiklikler yapmadığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruladım ve toplamda 72 tane hatalı dosya bulunduğunu söyledi ve şu an güncelleme yapıyor ama tüm modlar silinecek.
sial Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 416 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #5 Profilimde nasıl temiz GTA5 klasörüne sahip olabilirsiniz isimli bir konu var. İsterseniz inceleyebilirsiniz. İyi forumlar Artı 0 Eksi
Profilimde nasıl temiz GTA5 klasörüne sahip olabilirsiniz isimli bir konu var. İsterseniz inceleyebilirsiniz. İyi forumlar
Thermodid Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 93 Yer Türkiye / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2021 #6 slayerdutch dedi: Dosyaları doğruladım ve toplamda 72 tane hatalı dosya bulunduğunu söyledi ve şu an güncelleme yapıyor ama tüm modlar silinecek. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimalle modu kurarken dosyalara zarar verdiniz güncelleme bitsin oyunu tekrar açmayı deneyin. Eğer çalışmazsa tekrar yüklemeniz gerekebilir. Artı 0 Eksi
slayerdutch dedi: Dosyaları doğruladım ve toplamda 72 tane hatalı dosya bulunduğunu söyledi ve şu an güncelleme yapıyor ama tüm modlar silinecek. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimalle modu kurarken dosyalara zarar verdiniz güncelleme bitsin oyunu tekrar açmayı deneyin. Eğer çalışmazsa tekrar yüklemeniz gerekebilir.
KS KS slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 31 Mart 2021 #7 Thermodid dedi: Hocam büyük ihtimalle karakter modları eski sürümdür Genişletmek için tıkla... Hayır tüm modlar son sürüm. Artı 0 Eksi
Thermodid dedi: Hocam büyük ihtimalle karakter modları eski sürümdür Genişletmek için tıkla... Hayır tüm modlar son sürüm.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 31 Mart 2021 #8 slayerdutch dedi: Hayır tüm modlar son sürüm. Genişletmek için tıkla... Modları yanlış kurmuş olabilirsiniz veya mod bozuk olabilir. Artı 0 Eksi
slayerdutch dedi: Hayır tüm modlar son sürüm. Genişletmek için tıkla... Modları yanlış kurmuş olabilirsiniz veya mod bozuk olabilir.
KS KS slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 31 Mart 2021 #9 Tüm modlar duruyor. Artı 0 Eksi
Thermodid Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 93 Yer Türkiye / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2021 #10 slayerdutch dedi: Tüm modlar duruyor. Genişletmek için tıkla... Güncelleme bitti mi ? bittiyse oyunu açmayı deneyin lütfen Artı 0 Eksi
slayerdutch dedi: Tüm modlar duruyor. Genişletmek için tıkla... Güncelleme bitti mi ? bittiyse oyunu açmayı deneyin lütfen