GTA 5 açılmıyor

Ates2145

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar. Neredeyse sabahtan beri GTA 5'in sorunlarını çözmeye çalışıyorum. Bir sorunu çözdüğümde bir başka sorun çıkıyor. Şu anki sorunum şu GTA 5'i açıyorum bazen introda kendi kendine kapanıyor. Hata vermiyor bazen introda kendi kendine kapanıyor ve socialcluphelper hatasını veriyor. Bazen de tepki vermiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: GTA 5 orijinal ve PC'ye yeni format attım.

Process Monitor hata raporu: Logfile(3)

İyi akşamlar arkadaşlar. Neredeyse sabahtan beri GTA 5'in sorunlarını çözmeye çalışıyorum. Bir sorunu çözdüğümde bir başka sorun çıkıyor. Şu anki sorunum şu GTA 5'i açıyorum bazen introda kendi kendine kapanıyor. Hata vermiyor bazen introda kendi kendine kapanıyor ve socialcluphelper hatasını veriyor. Bazen de tepki vermiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: GTA 5 orijinal ve PC'ye yeni format attım.

Process Monitor hata raporu: Logfile(3)

APU sistem mi kullanıyorsunuz.

Herhangi bir mod veya trainer varsa, yaşadığınız sorun bunlardan kaynaklanıyor olabilir. Mods klasörünün adını ve mevcutsa trainerınızın adını değiştirirseniz sorununuz çözülebilir. Sunucu kaynaklı bir hatada olabilir. Rockstar sunucuları çok sık çöküyor. Çevrimdışı modda girmeyi deneyin.

Herhangi bir mod veya trainer varsa, yaşadığınız sorun bunlardan kaynaklanıyor olabilir. Mods klasörünün adını ve mevcutsa trainerınızın adını değiştirirseniz sorununuz çözülebilir. Sunucu kaynaklı bir hatada olabilir. Rockstar sunucuları çok sık çöküyor. Çevrimdışı modda girmeyi deneyin.

Hayır hayır oyunu kurduğum gibi açtım ve hatalar almaya başladım.

APU nedir acaba?

Hayır hayır oyunu kurduğum gibi açtım ve hatalar almaya başladım.
Eğer dediğiniz gibi herhangi bir mod vs. yüklemediyseniz, büyük ihtimalle sorun sunucu kaynaklıdır. Çevrimdışı modda girmeyi deneyin. Bahsettiğiniz soruna benzer bit sorun yaşadığımda, Rockstar destek birimi ile iletişime geçmiştim. Bana sorunumun çözümü için bir takım işlemler yaptırmışlardı. İsterseniz kendileri ile iletişime geçerek yaşadığınız sorunu anlatın. Gayet işe yarar çözümler üretiyorlar. Umarım sorununuz çözülür.

Şimdi baktımda anladığım kadarıyla işlemcinin içinde bulunan ekran kartı evet işlemcimin içişnde bir ekran kartı var ancak NVIDIA ekran kartını kullanıyorum yani kullandığım ekran kartı farklı
Eğer dediğiniz gibi herhangi bir mod vs. yüklemediyseniz, büyük ihtimalle sorun sunucu kaynaklıdır. Çevrimdışı modda girmeyi deneyin. Bahsettiğiniz soruna benzer bit sorun yaşadığımda, Rockstar destek birimi ile iletişime geçmiştim. Bana sorunumun çözümü için bir takım işlemler yaptırmışlardı. İsterseniz kendileri ile iletişime geçerek yaşadığınız sorunu anlatın. Gayet işe yarar çözümler üretiyorlar. Umarım sorununuz çözülür.

Ama daha oyuna giremiyorum yani şu an açmaya çalıştığımda tepki vermiyor oyunun içine girip önüme hata çıksaydı evet rıckstarla iletişime geçerdim ama şu an tepki vermiyor.
Şu an oyunu açtığımda fatal eror unvercoverrable fault-please restart the Game hatasını aldım.

Son düzenleme:
Şimdi baktımda anladığım kadarıyla işlemcinin içinde bulunan ekran kartı evet işlemcimin içişnde bir ekran kartı var ancak NVIDIA ekran kartını kullanıyorum yani kullandığım ekran kartı farklı

Ama daha oyuna giremiyorum yani şu an açmaya çalıştığımda tepki vermiyor oyunun içine girip önüme hata çıksaydı evet rıckstarla iletişime geçerdim ama şu an tepki vermiyor.
Tepki vermemesi de bir hatadır. Oyunlar her sorunda hata mesajları ile bizleri bilgilendirmiyor maalesef. Oyunun önerilen sistem gereksinimlerini, mevcut donanımınız ile karşılayabildiğinizi teyit ettiniz mi? Belki de sisteminiz oyunu çalıştırmak için yeterince güçlü değildir. Benim size tavsiyem, yaşadığınız teknik sorunu Rockstar destek birimine iletmeniz. Canlı destek ile anında sizinle birebir iletişime geçerek, çözüm önerileri üretiyorlar. İyi forumlar dilerim.

Tepki vermemesi de bir hatadır. Oyunlar her sorunda hata mesajları ile bizleri bilgilendirmiyor maalesef. Oyunun önerilen sistem gereksinimlerini, mevcut donanımınız ile karşılayabildiğinizi teyit ettiniz mi? Belki de sisteminiz oyunu çalıştırmak için yeterince güçlü değildir. Benim size tavsiyem, yaşadığınız teknik sorunu Rockstar destek birimine iletmeniz. Canlı destek ile anında sizinle birebir iletişime geçerek, çözüm önerileri üretiyorlar. İyi forumlar dilerim.

Teşekkür ederim Rockstar'la iletişime geçeceğim bu arada önceden açılıyordu GTA 5 bir sıkıntı yoktu.
Olmuyor social clup a giriş yapamıyorum

Aklıma şimdi geldi ekran kartı driver ı güncel değil ondan olabilir mi?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Rockstar'la iletişime geçeceğim bu arada önceden açılıyordu GTA 5 bir sıkıntı yoktu.
Bu adrese giderek "Bizimle iletişime geçin" seçeneğini kullanırsanız, sizlere mevcut sorununuz ile ilgili teknik destek vereceklerdir. Grand Theft Auto V - Performance - PC - Crash or Freeze During Start-up - Rockstar Games Customer Support

Aklıma şimdi geldi ekran kartı driver ı güncel değil ondan olabilir mi?
Ekran kartı sürücünüzün güncel olmaması sorun yaratıyor olabilir fakat, yinede buna ihtimal vermiyorum. Şahsen ben yıllar önce desteği kesilmiş olan bir ekran kartı ile (kesinlikle sürücüsü güncel değildi) oyunu defalarca bitirdim. Desteğe sorununuzu belirttikten sonra, çözüm önerilerini eksiksiz bir şekilde uygulamaya çalışın. Sorununuz çözülmezse, oyunu edindiğiniz mağaza üzerinden "dosya bütünlüğü doğrulaması" yapın.

Son düzenleme:
Bu adrese giderek "bizimle iletişime geçin" seçeneğini kullanırsanız, sizlere mevcut sorununuz ile ilgili teknik destek vereceklerdir. Grand Theft Auto V - Performance - PC - Crash or Freeze During Start-up - Rockstar Games Customer Support

Ekran kartı sürücünüzün güncel olmaması sorun yaratıyor olabilir fakat, yine de buna ihtimal vermiyorum. Şahsen ben yıllar önce desteği kesilmiş olan bir ekran kartı ile (kesinlikle sürücüsü güncel değildi) oyunu defalarca bitirdim. Desteğe sorununuzu belirttikten sonra, çözüm önerilerini eksiksiz bir şekilde uygulamaya çalışın. Sorununuz çözülmezse, oyunu edindiğiniz mağaza üzerinden "dosya bütünlüğü doğrulaması" yapın.

Yaklaşık 5 kere doğrulama yaptım zaten bir ekran kartını güncelleyin hem ekran kartı güncel olmuş olur hem de işe tarayıp yaramadığına bakarım olmazsa ki inş olur o zamanda destekle iletişime geçerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı