GTA 5 açılmıyor

umut mesut

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Her zaman oynadığım GTA 5 artık açılmıyor. Steam'den oynaya tıkladığımda Rockstar ekranı geliyor, R harfinin etrafında yükleniyor simgesi dönüyor, sonra kapanıyor. Rockstar oyun açılmıyor.
Steam'de de tekrar oyna simgesi çıkıyor çalışıyor yazmıyor.
Bir anda oldu istemeden bir şey mi yaptım bilmiyorum.

gta.png

Her zaman oynadığım GTA 5 artık açılmıyor. Steam'den oynaya tıkladığımda Rockstar ekranı geliyor, R harfinin etrafında yükleniyor simgesi dönüyor, sonra kapanıyor. Rockstar oyun açılmıyor.

Eki Görüntüle 1671383

Hocam uyumluluğu değiştirin.

Sonuçta oyuna Steam üzerinden sahip bu yüzden olur hocam yanlışınız var dosya doğrulanırsa zaten eksik hatalı dosya varsa indirir ve sorunu neyse çözer.

Bakın Rockstar Games Launcher Steam'in mağazasında bulunan bir uygulama olmadığı için doğrulama yapılmaz hatta oyunun yerel dosyalarda Rockstar Games Launcher bile yok.
Ekran görüntüsü 2023-02-16 220247.png

Eki Görüntüle 1671383
Mod falan yükledin mi?

Nasıl yapacağım anlatabilir misin ya da anlatan bir YT videosu var mı?

Nasıl yani.

Hocam GTA 5'in ana dosyalarına girin. GTA 5'i bulup farenin sağ tuşuna basın ve özelliklere girin. Özelliklerin üstünde uyumluluk var, oraya girin girdikden sonra uyumluluk modunu göreceksiniz. Onun altındaki 'bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu' var, yanındaki kutucuğu tikleyin. Sonrasında Windows 8 seçiliyse 7'yi Windows 7 seçiliyse 8'i seçin. Eğer bu ikisinden biri olmaz ise başka bir Windows sürümü deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı