Epic Games GTA 5 açılmıyor

AhmetimenPower

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16GB RAM - Asus Radeon 7800XT - AMD Ryzen 5 7600 - 1TB SSD - 200HZ 27" Monitör
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba ben GTA 5'i uzun bir süredir laptoptan oynuyorum. Yeni bir PC aldım ve ona GTA 5'i yükledim fakat offline falan diyor internetle ilgili bir şey olmalı ama emin değilim. Rockstar'ı sildim tekrar yükledim ama olmadı. GTA 5'e tıkladığımda açılmaya başlıyor ama sonra bu hatayı veriyor.

1739608697722.png

VPN açık olabilir ya da başka bir şey offline mod çalışıyor mu?

Arkadaşlar merhaba ben GTA 5'i uzun bir süredir laptoptan oynuyorum. Yeni bir PC aldım ve ona GTA 5'i yükledim fakat offline falan diyor internetle ilgili bir şey olmalı ama emin değilim. Rockstar'ı sildim tekrar yükledim ama olmadı. GTA 5'e tıkladığımda açılmaya başlıyor ama sonra bu hatayı veriyor.

Eki Görüntüle 2424236
İnternetiniz ile alakalı olabilir. İnternet Aile modunda ise açmayabilir.

İnternetiniz ile alakalı olabilir. İnternet aile modunda ise açmayabilir.

Hocam ama sadece birkaç gün önce diğer PC'den girebiliyordum. Herhangi bir değişiklikte yapmadık internetle alakalı.

Hocam ama sadece birkaç gün önce diğer PC'den girebiliyordum. Herhangi bir değişiklikte yapmadık internetle alakalı.
İnternetinizi 1-2 kere açıp tekrar deneyin bu sayede IP değişiyor bunu denermisiniz?

Eğer olmazsa 1-oyun dosyalarını doğrulayın 2-oyun dosyalarından Social Club isimli dosyaları kaldırıp yeniden girin 3-telefon mobil verisiyle girmeyi deneyin 4-VPN ile girmeyi deneyin (not: Bütün VPN'ler çalışmıyor bunun için hotspot Shield'i kullanın o VPN'de işe yaramaz ise WARP'ı deneyin.) SON ÇÖZÜMLER: Gta V klasörünü Silin. İnternet ile alakalı olabilir biraz bekleyin.

Son düzenleme:
İnternetinizi 1-2 kere açıp tekrar deneyin bu sayede IP değişiyor bunu dener misiniz?

Eğer olmazsa 1-oyun dosyalarını doğrulayın 2-oyun dosyalarından Social Club isimli dosyaları kaldırıp yeniden girin 3-telefon mobil verisiyle girmeyi deneyin 4-VPN ile girmeyi deneyin (not: Bütün VPN'ler çalışmıyor bunun için hotspot Shield'i kullanın o VPN'de işe yaramaz ise WARP'ı deneyin.) Son çözümler: GTA V klasörünü silin. İnternet ile alakalı olabilir biraz bekleyin.

Hocam bunları deneyeceğim ama bir de benim dosyalarda GTA 5 yok. Epic Games'ten dosyaları doğruladım ama yine de C diskinde gözükmüyor zaten PC'de sadece C diski var.

Youtubeden izlediğim kişilerde söyle biryer var ama bende yok .
1739611546880.png

Hocam bunları deneyeceğim ama bir de benim dosyalarda GTA 5 yok. Epic Games'ten dosyaları doğruladım ama yine de C diskinde gözükmüyor zaten PC'de sadece C diski var.

Youtubeden izlediğim kişilerde söyle biryer var ama bende yok .Eki Görüntüle 2424247
hocam benimde dosyalarım gözükmüyordu sana video linki vereceğim bir bak: 1.video
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
2.video
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam benim de dosyalarım gözükmüyordu sana video linki vereceğim bir bak: 1.video
2.video

Hocam çıldırabilirsiniz ama videoları izledim ve adamların dediklerini yaptım ama bende yine yok. Belkide bu PC'den daha önce hiç GTA'yı açmadım diye de olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı