GTA 5 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

fırattemel1

Yoctopat
Daha fazla  
GTA 5 yeni indirmiştim, yeni aldığım laptopa Epic Games'tan satın aldım ancak hata alıyorum. Seçeneklerde ise offline modla oyna var, basıyorum hiçbir şey olmuyor. Yardımcı olur musunuz?

Rockstar Games Social Club'a bağlanmayı denediniz mi ya da oyun indikten sonra ek olarak Rockstar Games Launcher iner o inmediyse onu indirip giriş yapmayı deneyin eğer inikse ayarlardan BattlEye seçeneğini aktif etmeyi deneyin.

Rockstar Games Social Club'a bağlanmayı denediniz mi ya da oyun indikten sonra ek olarak Rockstar Games Launcher iner o inmediyse onu indirip giriş yapmayı deneyin eğer inikse ayarlardan BattlEye seçeneğini aktif etmeyi deneyin.
BattIEye zaten otomatik olarak açık oluyor,ve arkadaşın dediğine göre sadece tek oyunculuya girmeye çalışmış yani bunun BattIEye korumasıyla alakalı yok o şey sadece online için geçerli.

Battıeye zaten otomatik olarak açık oluyor, ve arkadaşın dediğine göre sadece tek oyunculuya girmeye çalışmış yani bunun battıeye korumasıyla alakalı yok o şey sadece Online için geçerli.

Hocam bazen Rockstar Games Social Club'a bağlanmayınca seçenek olarak sadece play offline seçeneği çıkıyor aynı sorunu bende yaşadım bazen hesap kendi kendine Rockstar Games Launcher'dan çıkış yapıyor.

Yine rockstar giriyorum ama Yine de söyle yazıyor tekrar dene çık offilen yazıyor
Social Club çok sıkıntılı birşey anlayabiliyorum aynı sorun bendede olmuştu fakat benim bilgim tükendi burada. İngilizce forum sitelerinden bakabilirsiniz belki çözüm vardır yoksa da illaki youtubeda çözümü vardır çünkü bu sorunu siz tek yaşamıyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı