BakiTelli Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 115 29 Haziran 2020 #1 Selamlar 1 2 haftadır sorunsuz GTA 5'i oynuyordum. Fakat son 2 gündür bu hatayı almaya başladım. Çok can sıkıcı bir şey oyunu silip yüklüyeyim diyeceğimde öyle yapılacak bir oyun değil 3 günde yükleniyor. Çözüm bileniniz var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2020
Selamlar 1 2 haftadır sorunsuz GTA 5'i oynuyordum. Fakat son 2 gündür bu hatayı almaya başladım. Çok can sıkıcı bir şey oyunu silip yüklüyeyim diyeceğimde öyle yapılacak bir oyun değil 3 günde yükleniyor. Çözüm bileniniz var mı acaba?
AJudge Hectopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 396 29 Haziran 2020 #11 BakiTelli dedi: Çözüldü! Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünüzü anlatırsanız daha yararlı olur. Artı 0 Eksi
KS KS BakiTelli Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 115 29 Haziran 2020 #12 AJudge dedi: Nasıl çözdüğünüzü anlatırsanız daha yararlı olur. Genişletmek için tıkla... Rock star Games lancur ı denetım masasından kaldırdım ve kendi sitesinden tekrar indirip kurdum. Artı 0 Eksi
AJudge dedi: Nasıl çözdüğünüzü anlatırsanız daha yararlı olur. Genişletmek için tıkla... Rock star Games lancur ı denetım masasından kaldırdım ve kendi sitesinden tekrar indirip kurdum.