Çözüldü GTA 5 Activate - Please wait ekranında takılma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emreer93

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunu Steamden aldım 4-5 ay kadarda oynadım sonra böyle bir sorunla karşılaştım. CD key yazıyor siyah kısımda ve alttaki kısmı kabul edip CHECK butonuna basıyorum ardında Please wait gibi bir ekran çıkıyor. 4-5 saat kadar açık bıraktım değişen bişi olmadı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba Arkadaşlar ;

Aynı sıkıntı bende oldu. Aktivite kodunu yazmama rağmen açılmıyordu. Back tuşuna bastım sonra hesap adı ve şifre istedi girdim. Sorun çözüldü. Back diyin

Aynı sorun bende de var. Şimdi olmaya başladı. Ben de 1 hafta kadar oynamadım tekrar oynamak için açtığımda aktive etmiş olmama rağmen aktive et ekranı çıktı ve please wait ekranında takıldı kaldı. Umarım çözüm bulabiliriz

Merhaba Arkadaşlar ;

Aynı sıkıntı bende oldu. Aktivite kodunu yazmama rağmen açılmıyordu. Back tuşuna bastım sonra hesap adı ve şifre istedi girdim. Sorun çözüldü. Back diyin

Çözüm
Merhaba Arkadaşlar ;

Aynı sıkıntı kaynanamda da oldu. Gusül felan nafile back diyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…