GTA 5 "activation code already use" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Kiriş

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, geçenlerde GTA Online girerken modlu story girmek istedim story içinde ayrı GTA klasörüm vardı onu aktive ettiğimde önce güncellemelerini vs. yaptım ve oyuna girince bu hatayı aldım ve bir daha giremedim oyunu silip yüklememe rağmen aynı hatayı tekrar tekrar alıyorum bir sürü yöntem denedim konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler.

Not: Steam'den aldım oyunu çok eskiden.

Dosya Ekleri

• Screenshot_452.png
    Screenshot_452.png
    35 KB · Görüntüleme: 203
Merhaba, geçenlerde GTA Online girerken modlu story girmek istedim story içinde ayrı GTA klasörüm vardı onu aktive ettiğimde önce güncellemelerini vs. yaptım ve oyuna girince bu hatayı aldım ve bir daha giremedim oyunu silip yüklememe rağmen aynı hatayı tekrar tekrar alıyorum bir sürü yöntem denedim konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler.

Not: Steam'den aldım oyunu çok eskiden.

İlk başta GTA'yı aldığında hangi Social Club hesabınla girdiysen o hesapla oturum aç çünkü ilk başta hangi hesapla girersen hesaplar birbirine bağlanıyor sonrasın da başka hesapla girmeye çalışınca falan bu hatayı alabiliyorsun.

Benimle aynı hatayı yaşayanlar için ben bir sürü yol denedim en son Support ticket açtım birkaç gün uğraştım şu an en son benden launcher.log istediler ama baktım ki bunlar halledemeyecek oyundaki verilerimi sıfırladım.
Ben şöyle çözdüm:
Öncelikle hataya herkes Social Club'la ilgili diyor o yüzden belgelerden Social Club'ı silin diyorlar fakat ben belgelerden komple GTA 5'e dair her şeyi silerek bu hatayı giderdim (GTA 4 dosyaları da vardı onları da sildim yani kısaca belgelerdeki Rockstar klasörünü direk sildim) ardından Steam'den dosya bütünlüğünü doğrula yaptım oyuna girdim ve sorun çözüldü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı