taha_efdal Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 172 Çözümler 1 12 Haziran 2022 #1 GTA'yı her açmaya kalktığımda bu hatayı alıyorum. Nasıl çözüme kavuştururum? Dosya Ekleri IMG20220612222056.jpg 65 KB · Görüntüleme: 791 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2022
Çözüm taha_efdal 13 Haziran 2022 UfukÇ. dedi: İnternet servis sağlayıcınız TTNET mi? Eğer öyleyse aile profili devreye girdiği için olabilir. Ben standart yaptığım için düzeldi. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulayınca düzeldi teşekkür ederim.
UfukÇ. dedi: İnternet servis sağlayıcınız TTNET mi? Eğer öyleyse aile profili devreye girdiği için olabilir. Ben standart yaptığım için düzeldi. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulayınca düzeldi teşekkür ederim.
arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.082 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #2 İnternetin anlık kesilmiş kapa aç oyunu. Artı 0 Eksi
KS KS taha_efdal Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 172 Çözümler 1 12 Haziran 2022 #3 arif0 dedi: İnternetin anlık kesilmiş kapa aç oyunu. Genişletmek için tıkla... 5 6 kere denedim, bilgisayarı kapatıp açıp denedim ne yaptıysam olmadı. Artı 0 Eksi
arif0 dedi: İnternetin anlık kesilmiş kapa aç oyunu. Genişletmek için tıkla... 5 6 kere denedim, bilgisayarı kapatıp açıp denedim ne yaptıysam olmadı.
arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.082 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #4 Rocstar launcher dan giriş yaptınmı ? Artı 0 Eksi
KS KS taha_efdal Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 172 Çözümler 1 12 Haziran 2022 #5 arif0 dedi: Rocstar launcher dan giriş yaptınmı ? Genişletmek için tıkla... Evet ama sürekli oflline mode oluyor internet problemimde sıkıntı yok Rockstar launcher sanki interneti görmüyor gibi Artı 0 Eksi
arif0 dedi: Rocstar launcher dan giriş yaptınmı ? Genişletmek için tıkla... Evet ama sürekli oflline mode oluyor internet problemimde sıkıntı yok Rockstar launcher sanki interneti görmüyor gibi
arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.082 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #6 Launcher'ı yönetici olarak çalıştırıp Launcher'ın çevrim içi olduğundan emin olun. Olmadı dosya doğrulaması yap. Artı 0 Eksi
Launcher'ı yönetici olarak çalıştırıp Launcher'ın çevrim içi olduğundan emin olun. Olmadı dosya doğrulaması yap.
UfukÇ. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #7 İnternet servis sağlayıcınız TTNET mi? Eğer öyleyse aile profili devreye girdiği için olabilir. Ben standart yaptığım için düzeldi. Artı 0 Eksi
İnternet servis sağlayıcınız TTNET mi? Eğer öyleyse aile profili devreye girdiği için olabilir. Ben standart yaptığım için düzeldi.
KS KS taha_efdal Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 172 Çözümler 1 13 Haziran 2022 #8 UfukÇ. dedi: İnternet servis sağlayıcınız TTNET mi? Eğer öyleyse aile profili devreye girdiği için olabilir. Ben standart yaptığım için düzeldi. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulayınca düzeldi teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
UfukÇ. dedi: İnternet servis sağlayıcınız TTNET mi? Eğer öyleyse aile profili devreye girdiği için olabilir. Ben standart yaptığım için düzeldi. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulayınca düzeldi teşekkür ederim.
barış krcvs Femtopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #9 @UfukÇ. bendede aynı sorun var aile profilini nasıl standart yapabilirim UfukÇ. dedi: İnternet servis sağlayıcınız TTNET mi? Eğer öyleyse aile profili devreye girdiği için olabilir. Ben standart yaptığım için düzeldi. Genişletmek için tıkla... bendede aynı sorun var oyunu ilk açtığımda intenetle alakalı bir uyarı mesajı geldi kabul ettim sanırım aile profiline girdi bunu nasıl kapatabilirim Artı 0 Eksi
@UfukÇ. bendede aynı sorun var aile profilini nasıl standart yapabilirim UfukÇ. dedi: İnternet servis sağlayıcınız TTNET mi? Eğer öyleyse aile profili devreye girdiği için olabilir. Ben standart yaptığım için düzeldi. Genişletmek için tıkla... bendede aynı sorun var oyunu ilk açtığımda intenetle alakalı bir uyarı mesajı geldi kabul ettim sanırım aile profiline girdi bunu nasıl kapatabilirim
UfukÇ. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #10 barış krcvs dedi: @UfukÇ. bendede aynı sorun var aile profilini nasıl standart yapabilirim bendede aynı sorun var oyunu ilk açtığımda intenetle alakalı bir uyarı mesajı geldi kabul ettim sanırım aile profiline girdi bunu nasıl kapatabilirim Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulayın önce. Ardından ttnet kullanıyorsanız, ttnet mobil uygulamayı indirip internet profilini standart yapabilirsiniz oradan. Artı 0 Eksi
barış krcvs dedi: @UfukÇ. bendede aynı sorun var aile profilini nasıl standart yapabilirim bendede aynı sorun var oyunu ilk açtığımda intenetle alakalı bir uyarı mesajı geldi kabul ettim sanırım aile profiline girdi bunu nasıl kapatabilirim Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulayın önce. Ardından ttnet kullanıyorsanız, ttnet mobil uygulamayı indirip internet profilini standart yapabilirsiniz oradan.