CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.653 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Temmuz 2020 #1 GTA 5'de fotoğraftaki sorunu yaşıyorum nasıl düzeltebilirim? Iyi forumlar. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2020
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 7 Temmuz 2020 #2 İnternete bağlı mısınız? İnternete bağlanıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.653 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Temmuz 2020 #3 KuoNN dedi: İnternete bağlı mısınız? İnternete bağlanıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... bağlı ama betternet vpn ile giriyorum lojman interneti izin vermiyor Artı 0 Eksi
KuoNN dedi: İnternete bağlı mısınız? İnternete bağlanıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... bağlı ama betternet vpn ile giriyorum lojman interneti izin vermiyor
X XKemankes Hectopat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #4 Oyununuz orijinal mi? Orijinalse internete bağlanıp yeniden deneyin yazıyor, yazıda. CanVolteX dedi: bağlı ama betternet vpn ile giriyorum lojman interneti izin vermiyor Genişletmek için tıkla... Evet, @KuoNN 'nun da dediği gibi VPN'den olabilir. Artı 0 Eksi
Oyununuz orijinal mi? Orijinalse internete bağlanıp yeniden deneyin yazıyor, yazıda. CanVolteX dedi: bağlı ama betternet vpn ile giriyorum lojman interneti izin vermiyor Genişletmek için tıkla... Evet, @KuoNN 'nun da dediği gibi VPN'den olabilir.
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 7 Temmuz 2020 #5 VPN'den dolayı hata verdiğini düşünüyorum. Bir de kendi telefonunuzun interneti ile dener misiniz? Artı 0 Eksi
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2020 #6 VPN'den dolayı büyük ihtimal. Kapatsanız bile giremeyeceksiniz büyük ihtimal. Oyun sunucularına genelde giremiyorsunuz kontrol edilen ağlarda. Artı 0 Eksi
VPN'den dolayı büyük ihtimal. Kapatsanız bile giremeyeceksiniz büyük ihtimal. Oyun sunucularına genelde giremiyorsunuz kontrol edilen ağlarda.
KS KS CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.653 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Temmuz 2020 #7 KuoNN dedi: VPN'den dolayı hata verdiğini düşünüyorum. Bir de kendi telefonunuzun interneti ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... masaüstü pc XKemankes dedi: Oyununuz orijinal mi? Orijinalse internete bağlanıp yeniden deneyin yazıyor, yazıda. Evet, @KuoNN 'nun da dediği gibi VPN'den olabilir. Genişletmek için tıkla... orjinal Artı 0 Eksi
KuoNN dedi: VPN'den dolayı hata verdiğini düşünüyorum. Bir de kendi telefonunuzun interneti ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... masaüstü pc XKemankes dedi: Oyununuz orijinal mi? Orijinalse internete bağlanıp yeniden deneyin yazıyor, yazıda. Evet, @KuoNN 'nun da dediği gibi VPN'den olabilir. Genişletmek için tıkla... orjinal
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 7 Temmuz 2020 #8 CanVolteX dedi: Masaüstü PC kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... USB Tethering ile internetinizi paylaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
CanVolteX dedi: Masaüstü PC kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... USB Tethering ile internetinizi paylaşabilirsiniz.