GTA 5 advance settings ile 60 FPS'i geçmiyor

Hasan Aslivar

Hectopat
Dün merak edip advance settings ayarını fulledim ne varsa en sona çektim Online de FPS 57-60 arası oldu üstüne geçmedi V-Sync açık ama monitör 144 Hz 1080p diğer ayarlar da en yüksekteydi normal mi sizce ekran kartı 100 de 100 kullanılıyordu bu ayarı fulleyince.

Online'da en düşük ayarlarda bile oynasanız 120-150 FPS üstüne çok çıkamıyor işlemciyi daha çok kullandığından.

Frame Scale ve MSAA ayarlarını kapatın. Frame scale çözünürlüğü yükseltmeye yarıyor MSAA ise kenar yumuşatma ayarı ama hem çok işe yaramıyor hem de çok performans kısıyor.

Sistem özelliklerin vahiy yoluyla mı inecek?

Sistem özelliklerin vahiy yoluyla mı inecek?

Panikle yazdığım için unuttum saldırmanıza gerek yoktu Ryzen 5 7500F RX 7800XT 32 GB RAM.

Frame scale ve MSAA ayarlarını kapatın. Frame scale çözünürlüğü yükseltmeye yarıyor MSAA ise kenar yumuşatma ayarı ama hem çok işe yaramıyor hem de çok performans kısıyor.

Benim sisteme göre advanceyi kapattığım da 1080p de 100-130 FPS arası geziyor Online de sis falan inince şehre akşam 90'a düşüyor ama geri toparlıyor normal mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…