Çözüldü GTA 5 aile paylaşımı ile FiveM oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Crathos

Hectopat
Merhaba, kuzenimin hesabından kendi hesabıma aile paylaşımı ile GTA 5'i aktifleştirdim. Su anda bilgisayarımı açamadığım için bakamıyorum. Ben aile paylaşımı ile GTA 5 FiveM oynayabiliyor muyum? Bir bilgisi olan var mı? İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum onu yapmana bile gerek yok kuzeninin hesaba 1 kez git GTA 5 indir sonra o hesabı kullanma bir daha o zaman bile FiveM girebilirsin. FiveM için gereken şey GTA 5 değil onun oyun dosyaları.

Dostum onu yapmana bile gerek yok kuzeninin hesaba 1 kez git GTA 5 indir sonra o hesabı kullanma bir daha o zaman bile FiveM girebilirsin. FiveM için gereken şey GTA 5 değil onun oyun dosyaları.

Hocam ben şimdi arkadaşımın Steam'inden GTA 5'i kendi bilgisayarıma indirsem sonra kendi GTA 5 olmayan Steam hesabıma geçsem FiveM oynayabilir miyim?

Arkadaşım 1 2 ay önce benim hesaptan indirip benimle birlikte oynadı o yüzden değişmedi ise eminim ki değişmemiştir.

Hala oluyor mu bu?
Arkadaşa aile paylaşımından GTA'yı indirtip sonra aile paylaşımını kapayacağım.

Ayrı Steam hesabından FiveM girecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…