A AntijenTechnopat Hectopat Katılım 25 Nisan 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2015 #1 Merhaba, GTA 5 satın aldım GMG'den fakat Rockstar hesabıma girince game dowloads bölümüne girince resimdeki hatayı veriyor. Nasıl aktif edebilirim serialimi? Şimdiden teşekkürler. @Recep Baltaş @SypeR @Xurmirac Sorun halloldu kilitlenebilir.
Merhaba, GTA 5 satın aldım GMG'den fakat Rockstar hesabıma girince game dowloads bölümüne girince resimdeki hatayı veriyor. Nasıl aktif edebilirim serialimi? Şimdiden teşekkürler. @Recep Baltaş @SypeR @Xurmirac Sorun halloldu kilitlenebilir.
Xurmirac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 1.768 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X | RX6700XT Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2015 #2 Nasıl hallettin dostum bilgi verirsen bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar olursa yardımcı olabiliriz.
A AntijenTechnopat Hectopat Katılım 25 Nisan 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2015 #3 hesap değiştirerek sorunu çözdüm.