Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 22 Mayıs 2020 #31 Görkem Barış dedi: Tamam hocam hayırlı uğurlu olsun güle güle oynayın. Genişletmek için tıkla... 100₺ veririm.
Görkem Barış dedi: Tamam hocam hayırlı uğurlu olsun güle güle oynayın. Genişletmek için tıkla... 100₺ veririm.
Görkem Barış Decapat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 68 Çözümler 1 22 Mayıs 2020 #32 Taylor Swift Fan Cl dedi: 100₺ veririm. Genişletmek için tıkla... 101₺ olsa olurdu hocam inan 100₺ gelişi bize 1₺ kar etmeye çalışıyoruz.
Taylor Swift Fan Cl dedi: 100₺ veririm. Genişletmek için tıkla... 101₺ olsa olurdu hocam inan 100₺ gelişi bize 1₺ kar etmeye çalışıyoruz.
Karamurselee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #33 Görkem Barış dedi: 101₺ olsa olurdu hocam inan 100₺ gelişi bize 1₺ kar etmeye çalışıyoruz. Genişletmek için tıkla... Abisi aşırı komiksin ya şu satma işini sonlandırsak?
Görkem Barış dedi: 101₺ olsa olurdu hocam inan 100₺ gelişi bize 1₺ kar etmeye çalışıyoruz. Genişletmek için tıkla... Abisi aşırı komiksin ya şu satma işini sonlandırsak?
Görkem Barış Decapat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 68 Çözümler 1 22 Mayıs 2020 #34 Karamurselee dedi: Abisi aşırı komiksin ya şu satma işini sonlandırsak? Genişletmek için tıkla... Siz devam ettiriyorsunuz gidin 160₺'ye alın zenginsiniz demek siz.
Karamurselee dedi: Abisi aşırı komiksin ya şu satma işini sonlandırsak? Genişletmek için tıkla... Siz devam ettiriyorsunuz gidin 160₺'ye alın zenginsiniz demek siz.
Karamurselee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #35 Görkem Barış dedi: Siz devam ettiriyorsunuz gidin 160₺'ye alın zenginsiniz demek siz. . Genişletmek için tıkla... Ya gerçekten ciddimisn ironi mi yapıyorsun şunu bir söylede ona göre konuşucağım.
Görkem Barış dedi: Siz devam ettiriyorsunuz gidin 160₺'ye alın zenginsiniz demek siz. . Genişletmek için tıkla... Ya gerçekten ciddimisn ironi mi yapıyorsun şunu bir söylede ona göre konuşucağım.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 22 Mayıs 2020 #36 Görkem Barış dedi: Demek anlıycak aklın yok . Genişletmek için tıkla... Arkadaşa laf sokuyorsun ama senin de mizah seviyen yok.
Görkem Barış dedi: Demek anlıycak aklın yok . Genişletmek için tıkla... Arkadaşa laf sokuyorsun ama senin de mizah seviyen yok.
Görkem Barış Decapat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 68 Çözümler 1 22 Mayıs 2020 #37 Taylor Swift Fan Cl dedi: Arkadaşa laf sokuyorsun ama senin de mizah seviyen yok. Genişletmek için tıkla... Anlayana yapılır hocam sorun değil .
Taylor Swift Fan Cl dedi: Arkadaşa laf sokuyorsun ama senin de mizah seviyen yok. Genişletmek için tıkla... Anlayana yapılır hocam sorun değil .
Max_Payne Kilopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 570 Makaleler 4 Yer Gürcistan - Rusya sınırı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2020 #38 271470 dedi: Yanlışım varsa düzeltin. Çoklu alımlarda diğer hesaplar banlanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bir IP adresinden 3 farklı hesaba ücretsiz oyun ekleyebiliyorsunuz. Banlanma durumu yok.
271470 dedi: Yanlışım varsa düzeltin. Çoklu alımlarda diğer hesaplar banlanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bir IP adresinden 3 farklı hesaba ücretsiz oyun ekleyebiliyorsunuz. Banlanma durumu yok.
B Bilinmeyen numara Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 102 Çözümler 1 22 Mayıs 2020 #39 Ben alamadım ): Hergün girdim almak için ama sürekli hata veriyordu ):
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 22 Mayıs 2020 #40 Max_Payne dedi: Bir IP adresinden 3 farklı hesaba ücretsiz oyun ekleyebiliyorsunuz. Banlanma durumu yok. Genişletmek için tıkla... Tam da 3 tane aldım. Bazı arkadaşlar gibi satma derdinde değilim. İleride bir arkadaşıma veririm. Çok şanslı hissettim şu an.
Max_Payne dedi: Bir IP adresinden 3 farklı hesaba ücretsiz oyun ekleyebiliyorsunuz. Banlanma durumu yok. Genişletmek için tıkla... Tam da 3 tane aldım. Bazı arkadaşlar gibi satma derdinde değilim. İleride bir arkadaşıma veririm. Çok şanslı hissettim şu an.