Onlinei berbat durumda pek tavsiye etmem ama hikaye için alınabilir.Merhaba, GTA 5 almayı düşünüyorum şu anlık sadece offline oynarım oyunu bitiridikten sonra Online geçerim. Sizce değer mi?
Şu anda steam'e göre daha ucuz.steam üzerinde 551 türk lirası şu anda. Epic games bir zamanlar bedava vermişti eğer zamanında almış bir arkadaşın varsa ondan rica edebilirsin eğer yoksada gta 5'e sahip olan bir epic games hesabı alabilirsin daha uygun fiyata gelir
Oyunu beğeniyorum modlarlara daha güzel olur evet ama hikaye modu için alıcamDeğer mi derken neye göre değer mi? Bu bir oyun ve tamamen size kalmış bir şeydir. Oyunu eğer eğlenceli buluyorsanız, arkadaşlarınız varsa, canım sıkılınca bir araba süreyim veya şu Mod'u yükleyeyim de bir oynayayım gibi şeyler diyorsanız tabii ki değer.
Merhaba, GTA 5 almayı düşünüyorum şu anlık sadece offline oynarım oyunu bitiridikten sonra Online geçerim. Sizce değer mi?
Crack nasıl indiriliyor hocam ?Fiyatı zaten hayli zamlandı eğer hikaye oynayacaksanız crack indirin.
Crack önermiyoruz virüs bulaşabilir çünkü ve Epicten al ama gizemli oyunları bekle derimCrack nasıl indiriliyor hocam ?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.