GTA 5 alınır mı?

Hocam sizce milyonlarca insan doğru seçimi yapabiliyor mu? Örneğini daha birkaç yıl önce gördük

Hiç oynamadiysaniz hikayesini alabilirsiniz bazi arkadaşlar bilgisayarini onemsemiyor.
Bir şey demiyorum arkadaşlar. Şurada düzgünce bedavaya indirmek varken gidip boş boş paralar veriyorsunuz. Ayrıca şu "korsan oyunlar virüslüdür" ön yargısından vazgeçin artık. Kaç kere virüs yediniz korsan oyundan? Virüslü virüslü diye etrafta dönüp dolaştığınız, linçlediğiniz FitGirl, ElAmigos ekipleri sadece sıkıştırma yapıyor. Oyunu kendileri kırmıyor. Kırık sürümde zaten virüslü bir dosya tespit ederlerse sıkıştırıp yayma işlemi yapmıyorlar.

Hocam kimin hangi oyuna kaç para verdiği bizi ilgilendirmez değil mi?

Hocam kimin hangi oyuna kaç para verdiği bizi ilgilendirmez değil mi?
Konu sahibinin kararı. İsterse gidip 12 yıllık oyuna 1000 lira bayılsın. İsterse herkes gibi bedavaya indirsin. Ben burada sizin "korsan oyun virüslüdür" algınızı sorguluyorum. Bunun için bir konu açacağım.

Hocam alınır ancak Epic'te indirime girince daha ucuza geliyor diye biliyorum. 20-25 saatte bitirmiştim eğlenceliydi.

Steam'de alması daha iyi oyuna girerken 2-3 kere arayüz hatasıyla boğuşuyordum.

Evet hocam bende de bazen öyle hatalar oluyordu ve indirme süresi daha fazla sürer muhtemelen aradaki az bir fiyat farkı için bu dertleri çekmeye gerek yok Steam'den alın gitsin.

Story için de serbest takılmak için de online içinde role play sunucuları için de mod kurmak için de alınır. Korsan oyun konusuna da açıklık getireyim genelde hayatında hiç korsan oynamamış insanlar için yanlış algı oluşmuş bir konu. Eğer alabiliyorsanız tabii ki de alın ama herhangi bir sebepten dolayı korsan oynarsanız eğer risk göz ardı edilebilecek kadar düşük. Hatta GTA 5 için sıfır olduğunu söyleyebiliriz.

Adam onu kırarken iyilik diye yapmıyor değil mi? Arasına illa bir şey sıkıştırmıştır adam o kadar çalışıyor iyilik için değil mi?

Bu tarz arayüz hatalarını engellemek için farklı Launcher'lar kullanabilirsiniz. Heroic Games gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…