waps Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 429 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Omen 16-wf0029nt Intel Core I5-13500HX, RTX 4060, 1TB SSD, 16GB RAM İşletim Sistemi : Windows 11 Home x64 Cinsiyet Erkek Çarşamba 19:36 #11 Alın geçin hocam. FiveM'den bahseden arkadaş oyunun PC tarafını anlatmış. PS için böyle durumlar yok.
Alın geçin hocam. FiveM'den bahseden arkadaş oyunun PC tarafını anlatmış. PS için böyle durumlar yok.
Hennessey Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 202 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 19:36 #12 yayur21 dedi: Ayrıca arkadaşlarla takılcaz diye alıyorum yani ekibim var kısacası. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman alabilirsiniz. Eğlenceli olur, sarar.
yayur21 dedi: Ayrıca arkadaşlarla takılcaz diye alıyorum yani ekibim var kısacası. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman alabilirsiniz. Eğlenceli olur, sarar.
Y yayur21 Femtopat Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 19:36 #13 Hennessey dedi: Hocam o zaman alabilirsiniz. Eğlenceli olur, sarar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. waps dedi: Alın geçin hocam. FiveM'den bahseden arkadaş oyunun PC tarafını anlatmış. PS için böyle durumlar yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bende bir an FiveM ne diye merak ettim açıkçası.
Hennessey dedi: Hocam o zaman alabilirsiniz. Eğlenceli olur, sarar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. waps dedi: Alın geçin hocam. FiveM'den bahseden arkadaş oyunun PC tarafını anlatmış. PS için böyle durumlar yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bende bir an FiveM ne diye merak ettim açıkçası.
Hennessey Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 202 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 19:37 #14 waps dedi: Alın geçin hocam. FiveM'den bahseden arkadaş oyunun PC tarafını anlatmış. PS için böyle durumlar yok. Genişletmek için tıkla... Ben o kısmı fark etmemişim hocam pardon.
waps dedi: Alın geçin hocam. FiveM'den bahseden arkadaş oyunun PC tarafını anlatmış. PS için böyle durumlar yok. Genişletmek için tıkla... Ben o kısmı fark etmemişim hocam pardon.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.972 Makaleler 3 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek Çarşamba 19:39 #15 yayur21 dedi: Tamamdır hocam. Tamam hocam bende bir an FiveM ne diye merak ettim açıkçası. Genişletmek için tıkla... FiveM GTA modlu Online gibi diyeyim RP falan donduruyorlar bir de.
yayur21 dedi: Tamamdır hocam. Tamam hocam bende bir an FiveM ne diye merak ettim açıkçası. Genişletmek için tıkla... FiveM GTA modlu Online gibi diyeyim RP falan donduruyorlar bir de.
Y yayur21 Femtopat Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 19:40 #16 Eymenz dedi: FiveM GTA modlu Online gibi diyeyim RP falan donduruyorlar bir de. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Eymenz dedi: FiveM GTA modlu Online gibi diyeyim RP falan donduruyorlar bir de. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.