The Hectopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 770 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2015 #11 Gta serisini sevmiyorum. Araba ile boş dolaşmaktan sıkılıyosun. Oyunun bir amacı yok.
AEmirhan Kilopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2015 #12 @Silinen üye Dostum "hikaye, senaryo" denen kelimeleri bilir misin? Serkan senin soruna gelirsek, kaldırır kardeşim. Rahat orta ayarlarda oynaman gerekiyor. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim
@Silinen üye Dostum "hikaye, senaryo" denen kelimeleri bilir misin? Serkan senin soruna gelirsek, kaldırır kardeşim. Rahat orta ayarlarda oynaman gerekiyor. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim
red1337 Megapat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 176 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2015 #13 indirime girmesini bekliyebilirsin yada başka sitelere yönelebilirsin
The Hectopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 770 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2015 #14 Evet biliyorum. Oyun çıktığında deneme şansım olursa denerim.
ClintEastwood Hectopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2015 #15 Silinen üye dedi: Gta serisini sevmiyorum. Araba ile boş dolaşmaktan sıkılıyosun. Oyunun bir amacı yok. Genişletmek için tıkla... Oyunun amacı mı yok? Sen arabayla boş boş dolaşıp gezersen amacı olmaz tabi. Kaç kere oyunu hilesiz şekilde bitirmeyi denedin? :/
Silinen üye dedi: Gta serisini sevmiyorum. Araba ile boş dolaşmaktan sıkılıyosun. Oyunun bir amacı yok. Genişletmek için tıkla... Oyunun amacı mı yok? Sen arabayla boş boş dolaşıp gezersen amacı olmaz tabi. Kaç kere oyunu hilesiz şekilde bitirmeyi denedin? :/
ILeGenD Kilopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 236 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2015 #16 Silinen üye dedi: Gta serisini sevmiyorum. Araba ile boş dolaşmaktan sıkılıyosun. Oyunun bir amacı yok. Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyorsundur umarım.
Silinen üye dedi: Gta serisini sevmiyorum. Araba ile boş dolaşmaktan sıkılıyosun. Oyunun bir amacı yok. Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyorsundur umarım.
msitr Kilopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 397 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 12 Şubat 2015 #17 Fiyat yüksek fakat oyuna kesinlikle değer.
The Hectopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 770 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2015 #18 Ben oyunlarda hile kullanmadım. Ben sıkılıyorum, siz seviyorsunuz ben sevmiyorum.
ClintEastwood Hectopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2015 #19 Silinen üye dedi: Ben oyunlarda hile kullanmadım. Ben sıkılıyorum, siz seviyorsunuz ben sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sevmezsin ayrı bir şey ama amacı yok demek saçma oldu sanki
Silinen üye dedi: Ben oyunlarda hile kullanmadım. Ben sıkılıyorum, siz seviyorsunuz ben sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sevmezsin ayrı bir şey ama amacı yok demek saçma oldu sanki
The Hectopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 770 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2015 #20 Bana öyle geliyor.