Herkese merhaba iyi günler kolay gelsin. Yakında GTA 5 oyununu almayı düşünüyorum, artı ve eksilerini veya değip değmeyeceğini sebebiyle söyler misiniz?
Epic'te kupon ile alabilirsen 20-25 lira civarına geliyor. Bunun dışında 10-15 liraya GTA 5'li Epic hesabı satanlar var, ancak onlara güvenmezdim ben şahsen.
Epic'te kupon ile alabilirsen 20-25 lira civarına geliyor. Bunun dışında 10-15 liraya GTA 5'li Epic hesabı satanlar var, ancak onlara güvenmezdim ben şahsen.
Herkese merhaba iyi günler kolay gelsin. Yakında GTA 5 oyununu almayı düşünüyorum, artı ve eksilerini veya değip değmeyeceğini sebebiyle söyler misiniz?
Hayır oldukça iyi Online tarafı çok dolu bir arkadaşla beraber saatler geçirebilirsiniz. 25-30 FPS ile 3-4 saat aralıksız oynadığımızı hatırlıyorum. Sıkılmazsınız kesinlikle değer.
Ne gibi mesela? Hikayesini akıcı bir şekilde oynarsın. Online kısmı ise dönem dönem optimizasyon sorunları olan, hilecilerin cirit attığı bir yerdir. Tek eksisi bu diyebilirim.
Eksileri:
Online girmesi 5 dakika sürüyor.
Bazen etkinliklerden vs. çıkış yaptığında oyun bekleme ekranında saatlerce kalıyor, reset atınca düzeliyor.
Oyunda bazen troll hileciler olabiliyor.
Oyun almaya değer, açık dünya seviyorsanız.