Selamlar. Öncelikle başlıktaki gibi sadece bunlar var. Doğruladım oyunu (Epic Games'ten). Fakat biliyorsunuz ki uzun girme sorunu vardı GTA Online'a başlanırken, bu sorun kalktı ve direkt Online'a giriyorum. Fakat ilk story moda girip Pause'dan Online'a girebiliyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Ama zaten Story mod girip sonra Online girmek daha hızlı oluyor o giriş ekranından sistem ne kadar iyi de olsa çok daha uzun sürüyor sunucu vasatlığından dolayı.
Yemezsiniz. Ama zaten Story mod girip sonra Online girmek daha hızlı oluyor o giriş ekranından sistem ne kadar iyi de olsa çok daha uzun sürüyor sunucu vasatlığından dolayı.
Story Mode kaydınızı görmüyor oyun muhtemelen. Kaydınız olsa idi orada Online seçeneği çıkardı. Daha bugün evdeki kayıt dosyasını şirketteki bilgisayara taşıdım ve Online seçeneği açıldı. Kayıt dosyanızı kontrol edin.
Benim o sekmede Online gözüküyor ama story moda 1 dakika içinde giriyorum oradan Online'a 30sn sürüyor. Direkt Online yapınca 2-2.5 dakikayı buluyor bence storyden girin boş verin .
Story mode kaydınızı görmüyor oyun muhtemelen. Kaydınız olsa idi orada Online seçeneği çıkardı. Daha bugün evdeki kayıt dosyasını şirketteki bilgisayara taşıdım ve Online seçeneği açıldı. Kayıt dosyanızı kontrol edin.
"Save"isimli bir dosya yok.
Şunu da belirtmek istiyorum oyuna her girdiğimde parlaklığı seçmemi istiyor.
Artı olarak geçen arkadaşım bunu yap dedi FPS artar gibi bir şey dedi. Bundan kaynaklı bir şey olabilir mi?