ricoryass Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #1 Sorun şu: Windowed ayara alsam da alt + Tab atamıyorum. Ne yaptıysam olmuyor. Alt + Tab atınca oyun ekranı kalmaya devam ediyor.
Sorun şu: Windowed ayara alsam da alt + Tab atamıyorum. Ne yaptıysam olmuyor. Alt + Tab atınca oyun ekranı kalmaya devam ediyor.
Çözüm Yutka46 7 Şubat 2025 Rockstar Launcher arayüzünde windows tuşu ile ilgili ayar varmış herhalde. Açıp kapatabiliyorsunuz. Bir bakın derim.
Rockstar Launcher arayüzünde windows tuşu ile ilgili ayar varmış herhalde. Açıp kapatabiliyorsunuz. Bir bakın derim.
Shikinot Picopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 154 7 Şubat 2025 #2 ricoryass dedi: Sorun şu: Windowed ayara alsam da alt + Tab atamıyorum. Ne yaptıysam olmuyor. Alt + Tab atınca oyun ekranı kalmaya devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Sadece GTA açıkkenmi alt tab deniyorsun? Artı 0 Eksi
ricoryass dedi: Sorun şu: Windowed ayara alsam da alt + Tab atamıyorum. Ne yaptıysam olmuyor. Alt + Tab atınca oyun ekranı kalmaya devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Sadece GTA açıkkenmi alt tab deniyorsun?
KS KS ricoryass Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #3 Hayır. Artı 0 Eksi
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.922 Makaleler 2 Çözümler 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #4 Rockstar Launcher arayüzünde windows tuşu ile ilgili ayar varmış herhalde. Açıp kapatabiliyorsunuz. Bir bakın derim. Artı 0 Eksi Çözüm
Rockstar Launcher arayüzünde windows tuşu ile ilgili ayar varmış herhalde. Açıp kapatabiliyorsunuz. Bir bakın derim.
KS KS ricoryass Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #5 Çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Blue3332 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #6 Rockstar launcerde cozemeyenler icin Shift'e 5 kere basin yapışkan tuslar diyecek sonra Win D yapin ve masaüstündesiniz. Artı 0 Eksi
Rockstar launcerde cozemeyenler icin Shift'e 5 kere basin yapışkan tuslar diyecek sonra Win D yapin ve masaüstündesiniz.