Bazookah Femtopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 34 25 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar merhaba benim hatam bilgisayarı format atmadan önce GTA 5 çok hızlı Alt Tab atıyordu. Format attıktan sonra ise Alt Tab atınca 3 4 saniye boyunca bekliyorum. Formattan önce anında Alt Tab atabiliyordum sorunun çözümü nedir?
Arkadaşlar merhaba benim hatam bilgisayarı format atmadan önce GTA 5 çok hızlı Alt Tab atıyordu. Format attıktan sonra ise Alt Tab atınca 3 4 saniye boyunca bekliyorum. Formattan önce anında Alt Tab atabiliyordum sorunun çözümü nedir?
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.882 Makaleler 13 Çözümler 16 Yer Antalya 25 Ağustos 2020 #2 Ekran kartı driver'ları güncel mi? Artı 0 Eksi
Mr bean32 Centipat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 110 Çözümler 1 25 Ağustos 2020 #3 Başlat menüsüne odaklanma yardımı yazın hepsini kapatın sonra tekrar başlat menüsüne arka plan uygulamalarından kullanmadıklarıınzı kapatın. Artı 0 Eksi
Başlat menüsüne odaklanma yardımı yazın hepsini kapatın sonra tekrar başlat menüsüne arka plan uygulamalarından kullanmadıklarıınzı kapatın.