Çözüldü GTA 5 Altruist görevleri nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Canfunia

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar; GTA 5'te yan görevler arasında olan Altruist tarikatının görevlerini nasıl açtıracağım? Haritada A işareti de çıkmadı da? Zaten sadece Trevor ile açılıyor bu tarikatın görevleri.

Ana görevlerin hepsini bitirdim, yan görevlerinden de bir çoğunu yapmıştım.Hatta Epsilon kültünün görevlerini bile de, bunu da açmak istiyorum diye sormak istedim

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba. Altruist görevleri Trevor'ı oynarken karşılaştığınız bazı Random Eventler sırasında açılır.
Bazı Random Eventlerde NPCler sizden onları evlerine bırakmanızı istiyor. Evlerine bırakmak yerine haritadaki "A" sembolüne götürebilirsiniz.
Merhaba. Altruist görevleri Trevor'ı oynarken karşılaştığınız bazı Random Eventler sırasında açılır.
Bazı Random Eventlerde NPCler sizden onları evlerine bırakmanızı istiyor. Evlerine bırakmak yerine haritadaki "A" sembolüne götürebilirsiniz.

Çözüm
Valla bir Npc yi götürdüm de dağın başına, pek bir nümayişle karşılaşmadım ufak bir ara sahne gibi birşey gösterdi sadece o kadar, daha fazla birşeyler beklerdim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…