GTA 5 Amazon Prime ödüllerinin hiçbiri gelmemiş

Osman Nuri23

Kilopat
Makaleler
2
Amazon Prime'a aylık üyeyim. Her ay GTA V ödüllerini alıyordum. 400.000 dolar. 6 aydır almıştım. GTA V'nin Online'ına o zamana kadar 2 yıldır girmedim. Şu an GTA 5 hikayesini bitirdikten sonra Online'a bakayım dedim. 6 aylık paranın hiçbiri gelmemiş. Social Club'ı kontrol ettim Amazon hesabı bağlı, o konuda bir sıkıntı yok. Uzun zamandır girmediğim için beklemem mi gerekiyor gelmesi için? Yoksa aldığım süreçte oyuna girmediğim için o para gelmeyecek mi? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Amazon Prime'a aylık üyeyim. Her ay GTA V ödüllerini alıyordum. 400.000 dolar. 6 aydır almıştım. GTA V'nin Online'ına o zamana kadar 2 yıldır girmedim. Şu an GTA 5 hikayesini bitirdikten sonra Online'a bakayım dedim. 6 aylık paranın hiçbiri gelmemiş. Social Club'ı kontrol ettim Amazon hesabı bağlı, o konuda bir sıkıntı yok. Uzun zamandır girmediğim için beklemem mi gerekiyor gelmesi için? Yoksa aldığım süreçte oyuna girmediğim için o para gelmeyecek mi? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
Birden gelir hocam takılın biraz. Bende öyle oldu.

Oyuna girmez iseniz alamazsınız ve hafda da 100.000 veriyor 1 ayda 400.000 veriyor. Prime sayfasında yazıyor olması lazım ;girmez iseniz verilmediğini . Ayrıca Online karakterinizi de yeni oluşturmuş iseniz ve Prime ödülünü oluşurmadan önce almış iseniz bu ayın ganimetide alamazsınız. Tıpkı LoL'deki gibi ona da 2 hafda içinde hesaba girmezseniz ödülleri alamıyorsunuz.

Son düzenleme:
Oyuna girmez iseniz alamazsınız ve hafda da 100.000 veriyor 1 ayda 400.000 veriyor. Prime sayfasında yazıyor olması lazım girmez iseniz verilmediği.
Hocam komik olan ne anlamadım. Bilgim olmadığı için soruyorum. Amazon Prime sayfasında bir şey yazmıyor ona baktım. Bir de nasıl cevap vermişsiniz Türkçe'yi katletmişsiniz. Anlamak için 3 defa okudum.

Hocam komik olan ne anlamadım. Bilgim olmadığı için soruyorum. Amazon Prime sayfasında bir şey yazmıyor ona baktım. Bir de nasıl cevap vermişsiniz Türkçeyi katletmişsiniz. Anlamak için 3 defa okudum.

Bir şeyle dalga gectim de benimmi haberim yok? Telefondan yazıyorum yazım hatalarını göremiyorum kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı