DoctorSamet Kilopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2020 #1 Önceden böyle bir sorunum yoktu. Bilgisayarın anakartını değiştirdim ve format atmadım. Bundan sonra olmaya başladı. Acaba format atmam mı lazım?
Önceden böyle bir sorunum yoktu. Bilgisayarın anakartını değiştirdim ve format atmadım. Bundan sonra olmaya başladı. Acaba format atmam mı lazım?
Çözüm DoctorSamet 16 Şubat 2020 Emre C dedi: Ekran kartın nedir? İşlemcin nedir? Sistemini belirtmen lazım. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın ama çözdüm ya. PC fanı çalışmıyormuş, sıcaklıktan yani.
Emre C dedi: Ekran kartın nedir? İşlemcin nedir? Sistemini belirtmen lazım. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın ama çözdüm ya. PC fanı çalışmıyormuş, sıcaklıktan yani.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.945 Makaleler 13 Çözümler 705 15 Şubat 2020 #2 Ekran kartın nedir? İşlemcin nedir? Sistemini belirtmen lazım. Artı 0 Eksi
KS KS DoctorSamet Kilopat Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2020 #3 Emre C dedi: Ekran kartın nedir? İşlemcin nedir? Sistemini belirtmen lazım. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın ama çözdüm ya. PC fanı çalışmıyormuş, sıcaklıktan yani. Artı 0 Eksi Çözüm
Emre C dedi: Ekran kartın nedir? İşlemcin nedir? Sistemini belirtmen lazım. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın ama çözdüm ya. PC fanı çalışmıyormuş, sıcaklıktan yani.