noxusgenerali
Centipat
Daha fazla
- RAM
- 4
- Ekran kartı
- Nvidia mx130
- Anakart
- -
- İşlemci
- intel pentium gold 6805
Selam, sistemim iyi değil ama ufak dokunuşlarla GTA 5 açtırıyorum ve gayet de oynatıyor ama Windows 11 kullanmaya başladığımdan beri sadece GTA 5 değil her şeyde sorun yaşamaya başladım ama hiç işletim sistemi değişmekle uğraşacak halim yok bir çözüm bulmak istiyorum. Sorunu genişletecek olursam, oyun gayet akıcı şekilde oynanıyor ama 5 dakika aralıkla ani bir FPS düşüşü yaşıyorum ya kendiliğinden düzeliyor ya da Alt Tab atıp düzeltmem gerekiyor.
Arka planda hiçbir uygulama açık değil, ayarlar hatta çözünürlük bile düşük ve ek FPS arttıran modda kurulu. Modlardan kaynaklıdır demeyin çünkü oyunu sıfır kurduğumda zaten FPS düşmesi yaşıyordum bırakın modlusunu. RAM yetersiz onu çok iyi biliyorum ama dediğim gibi Windows 10 da rahat oynatıyordum, bunda da oynatıyorum ama ani FPS düşüşü yaşanmıyordu 10'da bunda yaşanıyor.
Arka planda hiçbir uygulama açık değil, ayarlar hatta çözünürlük bile düşük ve ek FPS arttıran modda kurulu. Modlardan kaynaklıdır demeyin çünkü oyunu sıfır kurduğumda zaten FPS düşmesi yaşıyordum bırakın modlusunu. RAM yetersiz onu çok iyi biliyorum ama dediğim gibi Windows 10 da rahat oynatıyordum, bunda da oynatıyorum ama ani FPS düşüşü yaşanmıyordu 10'da bunda yaşanıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: