GTA 5 araba modu kurulduktan sonra oyuna girerken oyundan atıyor

Furkan78

Hectopat
Daha fazla  
Ben oyuna birkaç araba modu kurdum sorun olmadı ama son 2 kurduğum modda sorun var kurdum oyuna girerken geri oyundan atıyor. Modu silince düzelir mi? Bunun çözümü nedir? Mod mu bozuk yoksa add onn falan yazıyor onu anlamadım onu mu kurmam gerek? Open 4'ten yaptım ben video izleyerek.

Yanlış bilmiyorsam oyun sürümünüz ile modun sürümü aynı olması gerekiyor veya bunun gibi birçok nedeni olabilir. Modu sildiğinizde düzelecektir. Düzelmezse modu kaldırdıktan sonra oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.

Open IV de düzenleme yaparken genel de mods klasörü üstünde düzenleme yapıyorsun ama eğer ki sorun veriyorsa back-up yaparak baska bir mod ile deneyebilirsin.

Linkteki modları kurun.

Ben oyuna birkaç araba modu kurdum sorun olmadı ama son 2 kurduğum modda sorun var kurdum oyuna girerken geri oyundan atıyor. Modu silince düzelir mi? Bunun çözümü nedir? Mod mu bozuk yoksa add onn falan yazıyor onu anlamadım onu mu kurmam gerek? Open 4'ten yaptım ben video izleyerek.
Oyun surumu ve mod surumu uyusmamis. Gta 5 dosya klasorune girin ve mods klasorunu silin sorununuz duzelecektir.

Yanlış bilmiyorsam oyun sürümünüz ile modun sürümü aynı olması gerekiyor veya bunun gibi birçok nedeni olabilir. Modu sildiğinizde düzelecektir. Düzelmezse modu kaldırdıktan sonra oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.

Modu kaldırınca düzeliyor.
Modu sildim düzeldi ama hangi aracın bu sürüme uygun olduğunu nasıl öğreneceğim en çok indirilen araçlardan 2 tane denedim ikisi de oyundan atıyor biriside oyunda yok ekli mod ama yok 2 adet da düzgün çalışan var.
Çözdüm ya modların sürümü uyumsuz şimdi farklı bir mod kurdum düzgün çalıştı moda göre değişiyormuş.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı