Anıl Akıncı Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 72 Yer Istanbul Şişli Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #1 Birçok araba yükledim her şeyi halletim. Videodaki her şeyi teker teker yaptım fakat hiçbir araba aktif olmadı.
Birçok araba yükledim her şeyi halletim. Videodaki her şeyi teker teker yaptım fakat hiçbir araba aktif olmadı.
Elegant Lotus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 3.984 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU : R7 5800X MB : Msi B550-A Pro AM4 Socket MB RAM : 4x8 3200Mhz CL15 XPG D41 Tuf alliance SSD : 1 TB 980 Evo +G1 1TB + 512GB M.2 XPG S20G PSU : NZXT 650W 80+ Gold CASE : DLX21 GPU : RTX 3070 TI 8GB GDDR6X EVGA FTW3 Ultra Keyboard : XPG Summoner Red SW Mouse : Razer deathadder V2 Headset : Hyper X Cloud II wireless Monitor : Asus rog strix 320Hz 2k 27" Cinsiyet Erkek Meslek Radyoloji teknikeri 7 Nisan 2020 #2 Anıl Akıncı dedi: Birçok araba yükledim her şeyi halletim. Videodaki her şeyi teker teker yaptım fakat hiçbir araba aktif olmadı. Genişletmek için tıkla... Eski araç Görüntüsü kalmış olabilir disable yapabiliyorsan yap. GTA SA'da öyle oluyordu. Artı 0 Eksi
Anıl Akıncı dedi: Birçok araba yükledim her şeyi halletim. Videodaki her şeyi teker teker yaptım fakat hiçbir araba aktif olmadı. Genişletmek için tıkla... Eski araç Görüntüsü kalmış olabilir disable yapabiliyorsan yap. GTA SA'da öyle oluyordu.
KS KS Anıl Akıncı Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 72 Yer Istanbul Şişli Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #3 Hangi araba hangisine göre eklendi. Onu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Elegant Lotus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 3.984 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU : R7 5800X MB : Msi B550-A Pro AM4 Socket MB RAM : 4x8 3200Mhz CL15 XPG D41 Tuf alliance SSD : 1 TB 980 Evo +G1 1TB + 512GB M.2 XPG S20G PSU : NZXT 650W 80+ Gold CASE : DLX21 GPU : RTX 3070 TI 8GB GDDR6X EVGA FTW3 Ultra Keyboard : XPG Summoner Red SW Mouse : Razer deathadder V2 Headset : Hyper X Cloud II wireless Monitor : Asus rog strix 320Hz 2k 27" Cinsiyet Erkek Meslek Radyoloji teknikeri 7 Nisan 2020 #4 Anıl Akıncı dedi: hangi araba hangisine göre eklendi onu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Problem'in tam üzerine basmışsın Örneğin araba BMW ama sultan yerine kullanılıyor Sultan'ı devreden çıkar indirdiğin yerde BMW (Sultan) diye yazar. Artı 0 Eksi
Anıl Akıncı dedi: hangi araba hangisine göre eklendi onu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Problem'in tam üzerine basmışsın Örneğin araba BMW ama sultan yerine kullanılıyor Sultan'ı devreden çıkar indirdiğin yerde BMW (Sultan) diye yazar.
KS KS Anıl Akıncı Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 72 Yer Istanbul Şişli Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #5 Mercedes mesela warrener diye geçiyor sildim ve dosyadaki 3 tanesini openıv'ye attım fakat arabayı tekrar spawn ettiğimde gene eskisi geldi. Artı 0 Eksi
Mercedes mesela warrener diye geçiyor sildim ve dosyadaki 3 tanesini openıv'ye attım fakat arabayı tekrar spawn ettiğimde gene eskisi geldi.
Elegant Lotus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 3.984 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU : R7 5800X MB : Msi B550-A Pro AM4 Socket MB RAM : 4x8 3200Mhz CL15 XPG D41 Tuf alliance SSD : 1 TB 980 Evo +G1 1TB + 512GB M.2 XPG S20G PSU : NZXT 650W 80+ Gold CASE : DLX21 GPU : RTX 3070 TI 8GB GDDR6X EVGA FTW3 Ultra Keyboard : XPG Summoner Red SW Mouse : Razer deathadder V2 Headset : Hyper X Cloud II wireless Monitor : Asus rog strix 320Hz 2k 27" Cinsiyet Erkek Meslek Radyoloji teknikeri 7 Nisan 2020 #6 Anıl Akıncı dedi: Mercedes mesela warrener diye geçiyor sildim ve dosyadaki 3 tanesini openıv'ye attım fakat arabayı tekrar spawn ettiğimde gene eskisi geldi. Genişletmek için tıkla... Orijinal Araç dokusunu OPENIV'den delete yap orada görünüyor veya üzerine yaz. Başka bir çare gelmiyor aklıma malesef Artı 0 Eksi
Anıl Akıncı dedi: Mercedes mesela warrener diye geçiyor sildim ve dosyadaki 3 tanesini openıv'ye attım fakat arabayı tekrar spawn ettiğimde gene eskisi geldi. Genişletmek için tıkla... Orijinal Araç dokusunu OPENIV'den delete yap orada görünüyor veya üzerine yaz. Başka bir çare gelmiyor aklıma malesef
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 38 7 Nisan 2020 #7 İlk önce mods klasörünü hazırlayın. Hazırlayınca indirdiğiz modun içinde README dosyası olacak, onlara göre yapın. Aynı dosya adıyla farklı yerlerde de olabilir klasörler. Artı 0 Eksi
İlk önce mods klasörünü hazırlayın. Hazırlayınca indirdiğiz modun içinde README dosyası olacak, onlara göre yapın. Aynı dosya adıyla farklı yerlerde de olabilir klasörler.
onuraydin00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 1.425 Çözümler 3 7 Nisan 2020 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Detaylı bir şekilde videosu var, izleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Detaylı bir şekilde videosu var, izleyebilirsiniz.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 7 Nisan 2020 #9 Sorununuz devam ederse TeamViewer üzerinden yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
KS KS Anıl Akıncı Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 72 Yer Istanbul Şişli Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #10 Valla izledim dosyalara giriyorum ama halledemedim, Discord varsa konuşalım oradan TeamViewer atabilirim sana bu gün müsait olur musun? Artı 0 Eksi
Valla izledim dosyalara giriyorum ama halledemedim, Discord varsa konuşalım oradan TeamViewer atabilirim sana bu gün müsait olur musun?