berkant1 Hectopat Katılım 1 Şubat 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar, oyunda normal oynarken hiç kasma olmuyor fakat arabayla hızlanınca tam donmasa da anlaşılır derecede takılmalar mevcut. Çözümü nedir ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2015
Arkadaşlar, oyunda normal oynarken hiç kasma olmuyor fakat arabayla hızlanınca tam donmasa da anlaşılır derecede takılmalar mevcut. Çözümü nedir ?
mayforgiven Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2015 #2 Sistem özellikleriniz nedir ? Oyun orijinal mi yoksa torrent vs. ile mi indirdiniz ?
Grapis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2013 Mesajlar 1.434 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2015 #3 Dostum arkadaşımda aynı sorunu yaşadı. Ekran kartının en son sürücüsünü yükle düzeliyor.
zzaf Megapat Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 564 Makaleler 1 Yer Osmaniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknolojileri 6 Haziran 2015 #4 Kardeşim o sorun bende de oluyor bana göre bu sorun, araba kullanırken objeler hızlıca çizildiği ve yüklendiği için o an ekran kartı ram ve işlemciye aşırı yük biniyor sanırım ondan. Sistemin düşük mü Gta 5 için? Son düzenleme: 6 Haziran 2015
Kardeşim o sorun bende de oluyor bana göre bu sorun, araba kullanırken objeler hızlıca çizildiği ve yüklendiği için o an ekran kartı ram ve işlemciye aşırı yük biniyor sanırım ondan. Sistemin düşük mü Gta 5 için?
Elmacı Hectopat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 203 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2015 #5 Ram in 4 ise normaldir.
zzaf Megapat Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 564 Makaleler 1 Yer Osmaniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknolojileri 28 Haziran 2015 #6 Konu sahibinin sorunu düzeldimi acaba