GTA 5 arabam kayboldu

ihsans?

Hectopat
GTA hikaye modu oynarken michealde araba aldım sonra franklinle falan oynarken bidaha michale döndüm arabam ortada yok. Bu arada satın aldığım araba bu garaja baktım yok.

Oyunda karakter arabası diye bir şey var ve bu yüzden siz araba satın alsanız bile o araba normal dışardaki arabalardan farksız. Yani kayboluyorlar, kaydolmuyorlar. Sinir bozucu.
Özür dileyerek unuttuğum bir şeyi yazıyorum. Arabayı garaja kaydettiysen veya modifiye ettiysen haritada beyaz araba işaretinden arabanı tekrar geri alabilirsin. Yalnız ortada bırakma yine araban çekilir ve tekrardan oraya gidip alman gerekir.

Son düzenleme:
Oyun içerisinde haritayı açtığınızda beyaz bir araba işareti göreceksiniz. Arabanızı haritanın herhangi bir yerinde bırakıp kullanmadığınız için polisler arabanızı çekiyorlar ve belirttiğim işarete gittiğinizde 250$'a arabanızı geri alabiliyorsunuz.

Sanki arabası gerçek anca hayallerde olur keşke arabam olsa da polisler çekse
Bende arabam kayboldu desem 🤣 🤣 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda karakter arabası diye bir şey var ve bu yüzden siz araba satın alsanız bile o araba normal dışardaki arabalardan farksız. Yani kayboluyorlar, kaydolmuyorlar. Sinir bozucu.
Özür dileyerek unuttuğum bir şeyi yazıyorum. Arabayı garaja kaydettiysen veya modifiye ettiysen haritada beyaz araba işaretinden arabanı tekrar geri alabilirsin. Yalnız ortada bırakma yine araban çekilir ve tekrardan oraya gidip alman gerekir.
ya ben aldım arabayı aynı senaryo giderken kaza yaptım öldüm arabam gelmedi garaja beyaz yerdede yok kayboldu ne yapcam

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı