yusufexe1 Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #1 GTA 5 de FiveM zombi sunucusunda oynuyordum, araba envaneter koyuluyormus. Ben koyamıyorum, kısayol tuşu nedir? Bunun envantere koymazsak gidiyor araba.
GTA 5 de FiveM zombi sunucusunda oynuyordum, araba envaneter koyuluyormus. Ben koyamıyorum, kısayol tuşu nedir? Bunun envantere koymazsak gidiyor araba.
Çözüm yusufexe1 11 Kasım 2021 yaraliordek dedi: Sunucudaki birilerine sorabilirsiniz. Sunucunun Discord grubuna girin. Genişletmek için tıkla... Buldum buldum k tuşuymuş.
yaraliordek dedi: Sunucudaki birilerine sorabilirsiniz. Sunucunun Discord grubuna girin. Genişletmek için tıkla... Buldum buldum k tuşuymuş.
KS KS yusufexe1 Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #2 Buldum. Artı 0 Eksi
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #3 Sunucudaki birilerine sorabilirsiniz. Sunucunun discord grubuna girin. Artı 0 Eksi
KS KS yusufexe1 Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #4 yaraliordek dedi: Sunucudaki birilerine sorabilirsiniz. Sunucunun Discord grubuna girin. Genişletmek için tıkla... Buldum buldum k tuşuymuş. Artı 0 Eksi Çözüm
yaraliordek dedi: Sunucudaki birilerine sorabilirsiniz. Sunucunun Discord grubuna girin. Genişletmek için tıkla... Buldum buldum k tuşuymuş.