O Oguzhan2628 Femtopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #1 Merhaba ben bilgisayarıma GTA 5 aldım. Ancak abimle beraber aynı hikayeli modda oynamak istemiyoruz. Aynı hesaptan iki farklı oyun açılması mümkün mü?
Merhaba ben bilgisayarıma GTA 5 aldım. Ancak abimle beraber aynı hikayeli modda oynamak istemiyoruz. Aynı hesaptan iki farklı oyun açılması mümkün mü?
Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.924 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #2 Save şeklinde var. Örneğin oyuna girersiniz, biriniz %15 save'i kaydet yapar, diğeri oynar. Diğeri sıfırdan başlamayı %9 yapar onu kaydeter. Sonra siz girince %15'e tıklayıp devam et dersiniz. Artı 0 Eksi
Save şeklinde var. Örneğin oyuna girersiniz, biriniz %15 save'i kaydet yapar, diğeri oynar. Diğeri sıfırdan başlamayı %9 yapar onu kaydeter. Sonra siz girince %15'e tıklayıp devam et dersiniz.
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.428 Çözümler 73 12 Şubat 2025 #3 Evet farklı saveler açarsınız birini ilerletip tekrar aynı yere save alırsınız. Herkes oyunadıkça manuel save alır. Artı 0 Eksi
Evet farklı saveler açarsınız birini ilerletip tekrar aynı yere save alırsınız. Herkes oyunadıkça manuel save alır.