A arnulfo.kayceon Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 541 28 Ekim 2020 #1 GTA 5'de ban yedim. Haftaya süresi kalkıyor. Hesabım sıfırlanacak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2020
Sipahimsi Centipat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 114 28 Ekim 2020 #2 Benim banım kalktı.Hesabım sıfırlandı en baştan karakter oluşturup oyuna sıfırdan başladım. Artı 0 Eksi
KS KS A arnulfo.kayceon Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 541 28 Ekim 2020 #3 Sipahimsi dedi: Benim banım kalktı. Hesabım sıfırlandı en baştan karakter oluşturup oyuna sıfırdan başladım. Genişletmek için tıkla... Peki Epic Games mi hesabın vardı? 1M dolar veriliyordu o da mı gitti. Artı 0 Eksi
Sipahimsi dedi: Benim banım kalktı. Hesabım sıfırlandı en baştan karakter oluşturup oyuna sıfırdan başladım. Genişletmek için tıkla... Peki Epic Games mi hesabın vardı? 1M dolar veriliyordu o da mı gitti.
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.832 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #4 arnulfo.kayceon dedi: Peki Epic Games mi hesabın vardı? 1M dolar veriliyordu o da mı gitti. Genişletmek için tıkla... Hepsi gider hocam. Artı 0 Eksi
arnulfo.kayceon dedi: Peki Epic Games mi hesabın vardı? 1M dolar veriliyordu o da mı gitti. Genişletmek için tıkla... Hepsi gider hocam.
Sipahimsi Centipat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 114 3 Kasım 2020 #5 arnulfo.kayceon dedi: Peki Epic Games mi hesabın vardı? 1M dolar veriliyordu o da mı gitti. Genişletmek için tıkla... herşey. 1m para da gelmiyor sanırım bir kere kullandığınız için. Artı 0 Eksi
arnulfo.kayceon dedi: Peki Epic Games mi hesabın vardı? 1M dolar veriliyordu o da mı gitti. Genişletmek için tıkla... herşey. 1m para da gelmiyor sanırım bir kere kullandığınız için.
KS KS A arnulfo.kayceon Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 541 3 Kasım 2020 #6 Sipahimsi dedi: Her şey. 1M para da gelmiyor sanırım bir kere kullandığınız için. Genişletmek için tıkla... Evet dün açıldı banım her şey sıfırlandı 1M dahilinde. Artı 0 Eksi
Sipahimsi dedi: Her şey. 1M para da gelmiyor sanırım bir kere kullandığınız için. Genişletmek için tıkla... Evet dün açıldı banım her şey sıfırlandı 1M dahilinde.