GTA 5 ban sonrası tekrar satın alınır mı?

Rimgoen

Hectopat
Daha fazla  
Ben GTA 5'ten kalıcı ban yedim. Ama oyunu tekrar almak istiyorum. Ama GTA 5 için hesap değişmek sıkıntı olur. Bunu nasıl yapabilirim? Steam kütüphanesinden kaldırıp tekrar satın alsam yeni bir hesap açıp oynayabilir miyim? Bu hesabımda bir de RDR 2 var hesabı silemem.
VAC banım yok social Games'ten yedim banı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben GTA 5'ten kalıcı ban yedim. Ama oyunu tekrar almak istiyorum. Ama GTA 5 için hesap değişmek sıkıntı olur. Bunu nasıl yapabilirim? Steam kütüphanesinden kaldırıp tekrar satın alsam yeni bir hesap açıp oynayabilir miyim? Bu hesabımda bir de RDR 2 var hesabı silemem.
VAC banım yok social Games'ten yedim banı.

Oyunu tekrar satın alacaksın yeni hesap açıp da. Değmez, boş oyun. Ben de uğraşmıyorum artık. Bıktım şu hilecilerden de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Social Club hesabın Steam'e kalıcı olarak bağlandığı için oyunu tekrar atın alabilsen bile bir şey fark etmeyecek. Yani hesabı değişemezsin.

Kütüphaneden kaldırıp tekrar satın alsanız da Social Club hesabına bağlı kalır ve aynı CD anahtarı verilir. Rockstar’a mesaj atıp Social Club hesabınızı silmeniz veya bağını kaldırmanız gerekiyor. Daha sonra Steam’e mesaj atıp GTA V için yeni CD anahtarına ihtiyacınız olduğunu söylemelisiniz. Kütüphanenizden oyunu kaldıracaklar ve tekrar satın almanızı söyleyecekler. Satın alınca yeni Social Club hesabı açıp ona bağlayabilirsiniz. Bu işlemleri yaparken ne yazık ki diğer Rockstar oyunlarını da tekrar almanız gerekecek.

Bağ kaldırılınca tekrar Steam hesabı bağlanamıyor diye bir şey duymuştum ama kendim yukarıdaki gibi yaparak farklı bir hesap bağlayabildim. Değişmediyse hâlâ işe yarıyor olmalı.

Social Club veya Epic Games sürümünü alıp öyle oynamanız daha mantıklı olurdu bence.

25 TL'ye Epic hesapları alabilirsin ama bırakın artık hile yapmayı son gelen tuners güncellemesinde bütün para hilelerini fixlediler direk ban yiyorsunuz başamıyorsanız para kasmayı Online'de soygunlar diye bir şeyler var hani bilirsiniz ya?

VAC banım yok social Games'ten yedim
Benim kuzenimde ban yemişti instagramda bazı sayfalar var ordan gta 5 almıştı 30 tl ye şuan hala oynuyor eğer anlatmak istediğini doğru anladıysam anlayamadıysam kusura bakma 😂

Kütüphaneden kaldırıp tekrar satın alsanız da Social Club hesabına bağlı kalır ve aynı CD anahtarı verilir. Rockstar'a mesaj atıp Social Club hesabınızı silmeniz veya bağını kaldırmanız gerekiyor. Daha sonra Steam'e mesaj atıp GTA V için yeni CD anahtarına ihtiyacınız olduğunu söylemelisiniz. Kütüphanenizden oyunu kaldıracaklar ve tekrar satın almanızı söyleyecekler. Satın alınca yeni Social Club hesabı açıp ona bağlayabilirsiniz. Bu işlemleri yaparken ne yazık ki diğer Rockstar oyunlarını da tekrar almanız gerekecek.

Bağ kaldırılınca tekrar Steam hesabı bağlanamıyor diye bir şey duymuştum ama kendim yukarıdaki gibi yaparak farklı bir hesap bağlayabildim. Değişmediyse hâlâ işe yarıyor olmalı.

Social Club veya Epic Games sürümünü alıp öyle oynamanız daha mantıklı olurdu bence.

Yani bu Steam hesabındaki GTA 5'i hiçbir şekilde kurtaramam yeni hesap açmadan değil mi?

25 TL'ye Epic hesapları alabilirsin ama bırakın artık hile yapmayı son gelen tuners güncellemesinde bütün para hilelerini fixlediler direk ban yiyorsunuz başamıyorsanız para kasmayı Online'de soygunlar diye bir şeyler var hani bilirsiniz ya?

Epic hesabım var ama arayüzü acayip yavaş olduğundan dolayı Epic Games kullanmayı sevmiyorum. Steam'deki halini kurtarmak yapabilececeğim en iyi şey olurdu.
Epic hesabım var ama arayüzü acayip yavaş olduğundan dolayı Epic Games kullanmayı sevmiyorum. Steam'deki halini kurtarmak yapabilececeğim en iyi şey olurdu.

Ban affı gibi durum söz konusu olur mu ben diğer insanların oynayışını rahatsız edecek bir hile kullanmadım sadece para hilesi.

Ban affı gibi durum söz konusu olur mu ben diğer insanların oynayışını rahatsız edecek bir hile kullanmadım sadece para hilesi.

Hayır ban appealları 2016'da kaldırdılar ve para hilesi veya direk bir hile R* kurallarına uymadığı için direk banlanıyorsunuz.

Yani bu Steam hesabındaki GTA V'i hiçbir şekilde kurtaramam yeni hesap açmadan, değil mi?
Yeni bir Social Club hesabı açıp, mevcut Steam hesabınız üzerindeki oyunları destek ekibi aracılığıya kaldırıp tekrardan satın almanız gerekir. Yeni Social Club hesabını da mevcut hesaba bağlamalısınız. Onun dışında bir yolu yok. Yine de en azından bu Steam hesabınızı kullanmanızın bir yolu var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı