A Aveaİntouch2 Hectopat Katılım 2 Kasım 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2015 #1 GTA 5 Banshee aracının dosyalarının orjinalini atabilecek var mı ? Oyunum yamadan dolayı açılmıyor. Dosyayı atarsanız çok sevinirim.
GTA 5 Banshee aracının dosyalarının orjinalini atabilecek var mı ? Oyunum yamadan dolayı açılmıyor. Dosyayı atarsanız çok sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Ağustos 2015 #2 Oyunun dosyaları tek tek değil paket halinde. Sana bir dosyayı atabilmek için bütün bir paketi yollamamız gerek.
Oyunun dosyaları tek tek değil paket halinde. Sana bir dosyayı atabilmek için bütün bir paketi yollamamız gerek.
A Aveaİntouch2 Hectopat Katılım 2 Kasım 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2015 #3 Recep Baltaş dedi: Oyunun dosyaları tek tek değil paket halinde. Sana bir dosyayı atabilmek için bütün bir paketi yollamamız gerek. Genişletmek için tıkla... Haklısın ama modu kurduğumuz programla export edemiyomuyuz OpenIv programıyla zaten gerek kalmadı oyunu yeniden kuruyorum. EDIT : Gerek kalmadı oyunu tekrar kurdum. Konu Kilit. Son düzenleme: 15 Ağustos 2015
Recep Baltaş dedi: Oyunun dosyaları tek tek değil paket halinde. Sana bir dosyayı atabilmek için bütün bir paketi yollamamız gerek. Genişletmek için tıkla... Haklısın ama modu kurduğumuz programla export edemiyomuyuz OpenIv programıyla zaten gerek kalmadı oyunu yeniden kuruyorum. EDIT : Gerek kalmadı oyunu tekrar kurdum. Konu Kilit.