K krst7 Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #1 Oyuna yeni başladım bir yan görevi yaparken oyundan cikmam gerekti. Soru işareti kayboldu sonra. O görevi tekrar oynayabiliyor muyum acaba?
Oyuna yeni başladım bir yan görevi yaparken oyundan cikmam gerekti. Soru işareti kayboldu sonra. O görevi tekrar oynayabiliyor muyum acaba?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #2 krst7 dedi: Oyuna yeni başladım bir yan görevi yaparken oyundan cikmam gerekti. Soru işareti kayboldu sonra. O görevi tekrar oynayabiliyor muyum acaba? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsin muhtemelen zamanla tekrar belirir. Artı -1 Eksi
krst7 dedi: Oyuna yeni başladım bir yan görevi yaparken oyundan cikmam gerekti. Soru işareti kayboldu sonra. O görevi tekrar oynayabiliyor muyum acaba? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsin muhtemelen zamanla tekrar belirir.
iEgeee Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 389 7 Aralık 2023 #3 krst7 dedi: Oyuna yeni başladım bir yan görevi yaparken oyundan cikmam gerekti. Soru işareti kayboldu sonra. O görevi tekrar oynayabiliyor muyum acaba? Genişletmek için tıkla... Evet, biraz mapte dolaş yine çıkar. Artı -1 Eksi
krst7 dedi: Oyuna yeni başladım bir yan görevi yaparken oyundan cikmam gerekti. Soru işareti kayboldu sonra. O görevi tekrar oynayabiliyor muyum acaba? Genişletmek için tıkla... Evet, biraz mapte dolaş yine çıkar.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.199 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 7 Aralık 2023 #4 krst7 dedi: Oyuna yeni başladım bir yan görevi yaparken oyundan cikmam gerekti. Soru işareti kayboldu sonra. O görevi tekrar oynayabiliyor muyum acaba? Genişletmek için tıkla... Belli saatlerde vs orada olur, yaparsın. Artı -1 Eksi
krst7 dedi: Oyuna yeni başladım bir yan görevi yaparken oyundan cikmam gerekti. Soru işareti kayboldu sonra. O görevi tekrar oynayabiliyor muyum acaba? Genişletmek için tıkla... Belli saatlerde vs orada olur, yaparsın.