efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.533 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 Oyunu Steam'den aldım tekrark yüklemekle uğraşmak istemiyorum herhangi bir yolu var mıdır?
Swoxie Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 1.259 Çözümler 19 Yer İzmir/Buca 12 Ağustos 2024 #2 Steam'in yerel dosyalar bölümünde dosyaları başka diske taşıma seçeneği yok muydu zaten yanlış hatırlamıyorsam?
Steam'in yerel dosyalar bölümünde dosyaları başka diske taşıma seçeneği yok muydu zaten yanlış hatırlamıyorsam?
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.983 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 efebatiin dedi: Oyunu Steam'den aldım tekrark yüklemekle uğraşmak istemiyorum herhangi bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarınin yerine bak Steam'den dosya konumunu görüntüle diyerek ve dosyalari taşımak istediğin yere kopyala.
efebatiin dedi: Oyunu Steam'den aldım tekrark yüklemekle uğraşmak istemiyorum herhangi bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarınin yerine bak Steam'den dosya konumunu görüntüle diyerek ve dosyalari taşımak istediğin yere kopyala.
Asa Mitaka Megapat Katılım 11 Mayıs 2015 Mesajlar 543 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #4 Steam'den diğer diske dosya açarsın, CTRL X CTRL v içine atar ve appmanifestini de taşırsın, Steam'ı kapat aç yaparsın yeni diske taşınmış olur.
Steam'den diğer diske dosya açarsın, CTRL X CTRL v içine atar ve appmanifestini de taşırsın, Steam'ı kapat aç yaparsın yeni diske taşınmış olur.
Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #5 Oyunun klasörünü kopyala. Steam->steamapps->common buraya yapıştır. Steam'den GTA 5 yüklemeye bas 5 dk falan dosya doğrulaması diyecek. İndirmene gerek kalmadan oynayabileceksin.
Oyunun klasörünü kopyala. Steam->steamapps->common buraya yapıştır. Steam'den GTA 5 yüklemeye bas 5 dk falan dosya doğrulaması diyecek. İndirmene gerek kalmadan oynayabileceksin.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.533 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #6 Tamamdır teşekkür ederim.