GTA 5 başlangıçtaki görevler nasıl atlanır?

Daha fazla  
Merhaba. Daha yeni Epic Games'den GTA 5 indirdim. Fakat hikaye modunu oynamak istemiyorum. Oyun zorla oynatıyor. Lamar diye birisiyle arabaya binip bir yere falan götürüyor fakat ben rotadan sapıp serbest dolaşınca görevi baştan alıyor. Nasıl hikaye modundan çıkacağım? Serbest dolaşmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-2 göre yaptırıp salıyor zaten. İsterseniz 3 kez görevde hata yaparak skip atabilirsiniz. İsterseniz de internetten Save dosyası indirin. Ama bence görevleri yapmanız daha kısa sürer. Konuyu açıp onaylanmasını bekleyene kadar bitirirdiniz hatta. :)

Merhaba. Daha yeni Epic Games'den GTA 5 indirdim. Fakat hikaye modunu oynamak istemiyorum. Oyun zorla oynatıyor. Lamar diye birisiyle arabaya binip bir yere falan götürüyor fakat ben rotadan sapıp serbest dolaşınca görevi baştan alıyor. Nasıl hikaye modundan çıkacağım? Serbest dolaşmak istiyorum.
Trainerlar işe yarayabilir.

1-2 göre yaptırıp salıyor zaten. İsterseniz 3 kez görevde hata yaparak skip atabilirsiniz. İsterseniz de internetten Save dosyası indirin. Ama bence görevleri yapmanız daha kısa sürer. Konuyu açıp onaylanmasını bekleyene kadar bitirirdiniz hatta :)

Hocam vallahi PC zaten kasıyor ayar oldum. Salsın da uçak gemi falan süreceğiz :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı