Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 14 Mayıs 2020 #51 Behlül Haznedar dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et okuyun WD2 olacak. Genişletmek için tıkla... Aynen hatta bununla ilgili konu açmıştım.
Behlül Haznedar dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et okuyun WD2 olacak. Genişletmek için tıkla... Aynen hatta bununla ilgili konu açmıştım.
Behlül Haznedar Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 261 Çözümler 1 14 Mayıs 2020 #52 bruhmomentum dedi: Boyum 1.90 cm kilom 100 tek yumurğuma bakarsın demekle aynı şey 350 saatle Flex atmaya devam et hll. Genişletmek için tıkla... Bakış açına bağlı ben burada haksızlık görüyorum biz boşunamı para verdikte aldık. Tek ben değil bütün para veripte alanlar için konuşuyorum.
bruhmomentum dedi: Boyum 1.90 cm kilom 100 tek yumurğuma bakarsın demekle aynı şey 350 saatle Flex atmaya devam et hll. Genişletmek için tıkla... Bakış açına bağlı ben burada haksızlık görüyorum biz boşunamı para verdikte aldık. Tek ben değil bütün para veripte alanlar için konuşuyorum.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.291 Makaleler 1 Çözümler 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 14 Mayıs 2020 #53 Behlül Haznedar dedi: Bakış açına bağlı ben burada haksızlık görüyorum biz boşunamı para verdikte aldık. Tek ben değil bütün para veripte alanlar için konuşuyorum. Genişletmek için tıkla... Para verene haksızlıksa bedava oyun verilmesi normal bir şey olmaması lazım.
Behlül Haznedar dedi: Bakış açına bağlı ben burada haksızlık görüyorum biz boşunamı para verdikte aldık. Tek ben değil bütün para veripte alanlar için konuşuyorum. Genişletmek için tıkla... Para verene haksızlıksa bedava oyun verilmesi normal bir şey olmaması lazım.
Behlül Haznedar Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 261 Çözümler 1 14 Mayıs 2020 #54 imnotagamer dedi: Para verene haksızlıksa bedava oyun verilmesi normal bir şey olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Ben gta için konuşuyorum genel değil
imnotagamer dedi: Para verene haksızlıksa bedava oyun verilmesi normal bir şey olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Ben gta için konuşuyorum genel değil
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.291 Makaleler 1 Çözümler 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 14 Mayıs 2020 #55 Behlül Haznedar dedi: Ben gta için konuşuyorum genel değil Genişletmek için tıkla... Peki genelinde haksızlık olmayıp da GTA'da haksızlık olmasının sebebi nedir, sizin GTA'ya sahip olmanız mı?
Behlül Haznedar dedi: Ben gta için konuşuyorum genel değil Genişletmek için tıkla... Peki genelinde haksızlık olmayıp da GTA'da haksızlık olmasının sebebi nedir, sizin GTA'ya sahip olmanız mı?