Kazuhira Miller
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Abiciğim ben zaten sorunlarımı buraya yazmadan önce interrenette araştırıyorum eğer internette ki çözümlerden bir verim alamazsam buraya yazıyorum üstelik sosyalde ve internette bununla ilgili bir çok konu var ben de biliyorum hepsine baktım bakmaz mıyım ? Ama bütün çözümler dizüstü bilgisayarlar için ve çift ekran kartı olanlar için hiç masaüstü bilgisayarlara ve tek ekran kartlı bilgisayarlara göre bir çözüm yok. Dizüstü bilgisayarların çözümleri de masaüstü bilgisayarlarda bir işe yaramıyor, ben denedim hem de kaç defa.
Sistemimi belirtmemişim onda haklısınız benim hatam sistemim şu şekildedir;
İşletim sistemim = Windows 7 Professional 64 bit
İşlemcim = İntel Core 2 Quad CPU Q8400 2.66 GHz
Ram = 4 GB
Ekran kartı = Asus R7 240 2 GB 128 bit DDR3
Abiciğim biliyorum Windows 7'ye teknik destek vermiyorsunuz ama ben en yakın zamanda Windows 8.1.3'ü yükleyeceğim. Lütfen sadece 1 seferliğine sizden yardım etmenizi istiyorum lütfen Windows 7' ye teknik destek vermiyoruz demeyin en yakın zamanda 8.1.3' e geçeceğim ama şuan değil lütfen şuan için bana Windows 7'den yardım edin lütfen.
Abiciğim ya da siz bana Windows 8' den yardımcı olun benim arkadaşımın bilgisayarı Windows 8. Ben onun bilgisayarından baka baka yaparım.
Sistemimi belirtmemişim onda haklısınız benim hatam sistemim şu şekildedir;
İşletim sistemim = Windows 7 Professional 64 bit
İşlemcim = İntel Core 2 Quad CPU Q8400 2.66 GHz
Ram = 4 GB
Ekran kartı = Asus R7 240 2 GB 128 bit DDR3
Abiciğim biliyorum Windows 7'ye teknik destek vermiyorsunuz ama ben en yakın zamanda Windows 8.1.3'ü yükleyeceğim. Lütfen sadece 1 seferliğine sizden yardım etmenizi istiyorum lütfen Windows 7' ye teknik destek vermiyoruz demeyin en yakın zamanda 8.1.3' e geçeceğim ama şuan değil lütfen şuan için bana Windows 7'den yardım edin lütfen.
Abiciğim ya da siz bana Windows 8' den yardımcı olun benim arkadaşımın bilgisayarı Windows 8. Ben onun bilgisayarından baka baka yaparım.
Son düzenleyen: Moderatör: